mynewspapers.net

Hur att dekorera en tårta för mänDekorera en mans födelsedagstårta är helt annorlunda än att dekorera en tårta för en kvinna eller barn. Det kan vara lite knepigt, speciellt eftersom du vill att kakan vara ganska ännu maskulina samtidigt. Även hur tårtan ser är något ytlig, om du dekorera en tårta för din far, man, pojkvän, son eller manlig vän, du tårtan att se tilltalande för mottagare och smak fantastiska. När dekorera en tårta för en mans födelsedag, finns det flera saker du kan göra för att säkerställa att han älskar hur sin tårta ser ut.

Instruktioner

• Vet mannen. Innan dekorera en tårta för en man (eller någon för den delen), är det viktigt att tänka på vad han gillar och vad som är viktigt för honom. Till exempel han njuta av sport, eller är han mer av en skogschic typ.? Också, vad är hans favoritfärg, eller vilken färgkombinationer tycker han? Svaren på dessa frågor kommer att hjälpa dig skapa en färgsättning och tema för sin födelsedagstårta.

• Bestäm vilken färg glasyr du vill använda. Dina alternativ är vita vanilj glasyr, choklad glasyr eller skapa en färgad glasyr. För att skapa en färg, blanda några droppar av färgämne i vit vanilj grädde och blanda det tillsammans. Bra färger för en mans födelsedagstårta är röd, blå, grön och gul. Undvika pasteller, som ljus rosa och lila.

• Tillämpa cake dekor. Dessa kan variera från plast bitar i ätbara bitar. Innan du tillämpar inredningen i kakan, besluta om där du vill placera den, eftersom när det har tillämpats är det svårt och kladdigt att ta bort. Lämna utrymme för någon skrift eller frosting dekorationer du ska sätta på kakan. Ta din tid och noggrant tillämpa inredningen till kakan.

• Lägg till glasyr dekorationer. Utvärdera alla färger och applikatorer du har. Tänk på att olika applikatorerna kommer ge olika resultat. Börja med inredningen som kommer runt utsidan av kakan. Många människor gillar att skapa ett mönster liknande den crepe papper och placera den runt tårtan. Välj lämplig applikatorn och tillämpa den på glasyr röret. Testa applikatorn innan du börjar att dekorera tårtan att se till att det är rätta. Noggrant dekorera utsidan av kakan. Om du vill upp på tårtan med lite färg, Välj färg och noggrant göra. Nu när kakan har varit garnerad med frosting inredning, är det dags att skriva meddelandet födelsedag. Leta upp den färg du vill skriva med, tillsammans med den tunnaste glasyr applikatorn. Testa applikatorn att se till att det är korrekt och noggrant skriver födelsedag meddelande på tårtan.

• Lägga sista handen. Om du vill lägga till strössel eller färgat socker till toppen av tårtan, nu är det dags att göra så. Noggrant tillämpa toppning. Kom ihåg att tillämpa den i lager. Medan du kan lägga till mer, kan inte du ta bort eventuellt överskott. När det är klar, placera ljusen på toppen av kakan. Beroende på mannen eller pojkens ålder, kan du välja att köpa ett ljus med ett nummer på det eller tillämpa enskilda ljus.