mynewspapers.net

Hur att dekorera en tårta för en 60-årsdag

Hur att dekorera en tårta för en 60-årsdag


En 60 födelsedagsfest är ett mycket speciellt tillfälle, och det ska firas med en lika speciell tårta. Nöj dig inte för den vanliga tårtan dekorerad med blommor runt kanterna och födelsedagen önskar i centrum. Skapa ett uttalande genom att dekorera din älskade sin 60-årsdag tårta på ett unikt sätt, och tårtan kommer att vara säker på att drabbats av partiet.

Instruktioner

• Frost kakan i svart eller mörkt brun. Att lämna toppen helt enkelt och klämma 60 födelsedag ljus på den. Det gör kommer din tårta förmodligen behöva vara en ark tårta. Denna enkla idé gör ett uttalande och är bra för "over-the-hill" parterna.

• Få en leksaksbil i utforma det födelsedag person hade som första bil som tonåring. Skapa en väg ur glasyr genom att helt enkelt jämna en stig ner i mitten av kakan med en spatel. Använd en tub med gul glasyr för att skapa rader ner mitt i vägen. Placera bilen på kakan och Använd en tub med glasyr för att skriva: "60 pågår 16".

• Frost tårtan helt enkelt, men istället för att skriva personens namn på tårtan, fyll den med alla hans eller hennes Smeknamn, till exempel "Gramps," "Pop Pop" och "Grinig".

• Gör en pensionering eller hobby-tema tårta. Till exempel om den födelsedag personen gillar att golf, skapa en puttinggreen på tårta med grön glasyr, grönt strössel och svart glasyr för hålet. Göra en flagga med ett spett, tejp och papper.

• Skapa en stygg kaka för att all-vuxen 60 födelsedagsfest. Skriver, "Sextio är sexigt!" på toppen och dekorera med den sexiga-tema leksaker som du väljer.