mynewspapers.net

Hur att dekorera en stuga stil sovrum

Hur att dekorera en stuga stil sovrum


Skapa en tillflyktsort för dig själv är vanligtvis ett av målen att dekorera ditt sovrum. Det är ett sätt att uttrycka dig själv och skapa en atmosfär som främjar god natts sömn. Ett sätt att inreda ditt sovrum är i lantlig stil. Detta är en nyckfull och luftig stil med ljusa färger, en touch av blommig design och vintage land element.

Instruktioner

• Måla väggarna i en mjuk färg som gul eller mint ljusgrön. Detta sätter scenen för lantlig stil inredning. Målet är att göra rummet utseendet lite romantiska och ljust och öppet. Pastellfärger används nästan uteslutande i stugstil design.

• Lägg till rena, vita gardiner till windows. Gardiner ger rummet en luftig känsla, särskilt mot nya färg färg. För en extra touch, placera en kappa över fönstret i ett blommönster eller med pastellfärgade ränder.

• Lägga till blommiga accenter i hela rummet. Ett sätt är att införliva blommiga överkast och lampskärmar och med faktiska blommor i hela rummet. Lägga till blommiga bilder, använda ramar som är vita och väderbitna.

• Köp bedrövad möbler. Möbler som har karaktär och är slitna är ett kännetecken för lantlig stil inredning. Om du inte vill köpa nya möbler, lägga till en bedrövad sänggavel till din säng. Handla på loppis för möbler i lantlig stil.

• Välj en antik sängram. Del av stuga stil är vintage och lite sliten.