mynewspapers.net

Hur att dekorera en spis Mantel för ett bröllop

Hur att dekorera en spis Mantel för ett bröllop


Dekorera en eldstad som är i din ceremoni eller mottagning område att bli en del av ditt bröllop inredning. Braskaminer tenderar att lägga till en romantisk atmosfär i ett rum av sig själva. men de kan lägga till ännu mer om du dekorera mantel för att komplettera resten av bröllop inredningen. Storlek och stil av den öppna spisen, tillsammans med ditt bröllop färger och tema, kommer att spela en roll vid fastställandet av rätt sätt att dekorera.

Instruktioner

• Användningsområden som tulle, ett pärlband av små lampor, silk murgröna eller andra artiklar som kan vara legat över mantel som bas. Dessa objekt bör vara runt andra poster, men utspridda första att förankra det dekorativa arrangemanget.

• Skapa en bakgrund ovan spis mantel. Hänga en spegel eller krans, som en krans i form av ditt monogram. Om du inte kan hänga något ovanför spegeln, överväga att använda en stor inramad bit, till exempel en spegel eller bild, att luta sig mot väggen på manteln.

• Lägga till de viktigaste bitarna i mantel att slutföra inredningen. Till exempel placera pelare ljus, särskilt LED ljus som inte fattar eld, i grupper på attraktiva Ljusstakar eller inuti glas orkaner. Inramade bilder av paret eller parets familjer bröllop, kunde linje mantel också. Dekorativa vaser, blommor eller stort glasburkar fyllda med dekorativa objekt, till exempel glas ornament eller färgglada kulor, finns andra alternativ.

• Position eller väva basartikeln runt de andra dekorativa föremål. Sidorna kan hänga av mantel, som semester krans, eller täcka endast mantel.