mynewspapers.net

Hur att dekorera en soffa & kärlek stol

Hur att dekorera en soffa & kärlek stol


Dekorera en soffa och kärlek stol kan göra en den, spelrum eller vardagsrum område ser mysiga och lägga till färg och stil. Att välja rätt typ av tillbehör kan dramatiskt ändra utseendet på ett rum. Living room tillbehör kommer i ett brett utbud av färger, stilar, texturer och storlekar. Och om du vill ändra utseendet på ditt rum ofta, det är mycket mer ekonomiskt att byta tillbehör om du vill skapa en ny atmosfär än för att köpa en ny soffa eller en kärlek stol.

Instruktioner

• Titta på tidningar eller andra människors hem för att bestämma vilken typ av atmosfär eller stil du vill ha i rymden. Till exempel välja om du vill en rustik, lantlig stil, plädar, texturerat tyger och varma färger. Om du vill ha en elegant eller viktoriansk stil, välja vintage eller lacy utseende tyger med pärlor eller tofs trim.

• Plocka kompletterande färger för din soffa och love seat tillbehör. Till exempel, om du har en blommig eller Pläd färg i vilken blå är den huvudsakliga färgen och färgerna som accent är off-white och rosa, du kan välja off-white och rosa tillbehör att ta fram färgerna som accent.

• Köpa kompletterande eller kontrasterande färger om din soffa och kärlek stol har en solid-färga tyg eller läder. Till exempel, om du har en brun soffa och vill ditt vardagsrum på ser varm och inbjudande, Välj guld eller orange som en kontrast till bruna. Om du letar efter en monokromatisk färgsättning i färger som kompletterar bruna, Välj mörka taupe, beige eller brun nyanser.

• Investera i kasta kuddar för din soffa och kärlek stol. Kuddar kan göra möbler mer bekväm, och de lägger till färg, textur och pizazz.

• Kasta en mysig, varm kasta över ena änden av den soffa eller en kärlek stol. Detta är en mjuk tillbehör som ger färg och textur-- och värme.

• Använd en limpistol för att fästa lång Frans trim till soffa eller en kärlek stol botten för att skapa en kjol effekt. Detta är ett utmärkt sätt att ändra utseendet genom som täcker exponerade ben eller lägga till en samordnande färg.

• Köpa en överdrag att ändra utseendet på din soffa och kärlek stol om de är fortfarande funktionell men du är trött på färgen. Överdrag är relativt billiga jämfört med kostnaden för en ny soffa. De finns i många mönster och storlekar och passar de flesta soffor och kärlek säten.