mynewspapers.net

Hur att dekorera en skolmatsalen av månader av åretUtbildning är inte erhålls endast i böcker och i klassrummet. Överallt barn går och allt han ser en möjlighet att lära honom något. I ett försök att ytterligare utbilda barn och uppmuntra deras deltagande i skolans verksamhet, många skolor använder deras korridorer och caféer som dekorativa bakgrund för konstprojekt skapat av studenter. Använda skolans cafeteria som ett sätt att utbilda studenter om månaderna av året. Dekorera cafeterian varje månad genom att markera något viktigt om denna månad. För att gå ett steg längre, låt eleverna göra dekorationer varje månad som ett konstprojekt.

Instruktioner

• Välkommen eleverna tillbaka till skolan efter sin semester genom att dekorera cafeteria väggarna med back-to-school objekt. Foton eller teckningar av pennor, pennor och ryggsäckar, liksom Välkommen skyltar, alla Välkommen eleverna tillbaka till skolan i augusti eller September--beroende på när din läsåret börjar. Har eleverna spåra en hand och skriva sitt namn i sin handflata. På varje finger har eleverna skriva fem saker: ett mål, ett hopp och en önskan för skolåret. en kul sak som de hoppas ska göra innan sommarlovet; och en kul fakta om sig själva. Placera teckningarna på väggarna i cafeterian. Eleverna kan lära känna varandra genom att läsa varandras händer och genom att ta tid att verkligen tänka på vad det är de vill uppnå i år i skolan.

• Dekorera för Halloween i oktober. Halloween är en favorit semester för barn - godis och kostymer, någon? Placera pumpor på tabeller och klipp ut och dekorera pumpor, fladdermöss, katter och andra skrämmande saker från konstruktion papper att hänga på väggarna och taken.

• Använd November som en månad att lära eleverna om vikten av Thanksgiving. Häng bilder av kalkoner, pilgrimerna och indianerna på väggarna. Uppmuntra eleverna att komma med i bilder av deras vänner och familjer att hänga på en anslagstavla. Avdelning i styrelsen, "Saker som vi är tacksamma."

• Starta December och julen med träd, tomma lådor insvept i jul omslagspapper och andra juldekorationer. Har eleverna rita julkakor och dekorationer och sedan skära dem ut för att hänga på väggarna. Sätta Santa dekorationer och Hanukkah dekorationer på väggarna för att fira både semester. Inkludera en krubba för att Visa barnen hur julen kom att bli och vad det innebär.

• Skapa ett vinterlandskap och Välkommen eleverna tillbaka till skolan i januari efter julhelgen av stickning snöflingor på väggarna och hänga dem i taket. Placera "Happy New Year" dekorationer på väggarna.

• Ge kärlek i cafeterian för februari. Har eleverna använder rött, rosa och vita konstruktion papper för att skära ut jätte hjärtan och plats Roliga ordvitsar på dem. Häng hjärtan på väggarna. Februari är också Black History Month: dekorera väggarna med inspirerande afrikanska amerikanska folket som Martin Luther King, Jr., Rosa Parks eller Harriet Tubman, tillsammans med en kort biografi av varje.

• Att våren för cafeterian i mars genom firar med påskpynt. Målade ägg, plast ägg och bilder av kaninen själv göra barn glada på sitt eget besök av påskharen.

• Dekorera för April och maj med blommor och andra våren dekorationer. Trots allt ta April duschar maj blommor. Använda väggen för att skapa ett fält av blommor med blått papper för att täcka väggen, sedan skära ut en sol från gula papper på den blå "himlen," sedan göra gräs ur grön konstruktion papper att sätta längst ned på väggen. Gör blommor av konstruktion papper, vilket ger dig stjälkar, kronblad och blad att placera i gräset upp mot himlen.

• Avsluta läsåret med juni månad genom att dekorera för gradering. Även om eleverna inte är akademiker, lämnar de en sort för nästa. Har eleverna gör banners som sina kamrater ett bra sommarlov och få dem att skriva en mening som beskriver deras bästa minnet av det skolåret.