mynewspapers.net

Hur att dekorera en restaurang

Hur att dekorera en restaurang


Även kvaliteten på mat och service i en restaurang ska alltid vara de viktigaste faktorerna i drift en restaurang, är en stor anledning att många stamkunder besöker restaurangen för matupplevelsen. En väl inredda restaurangen som talar till typ av mat och avsedda atmosfär kan göra hela skillnaden för att fastställa huruvida en beskyddare kommer att återvända till samma restaurang. Oavsett din budget eller design behov, bör dekorera din restaurang vara en viktig angelägenhet.

Instruktioner

• Utveckla ett tema för din restaurang inredning utifrån dina rätter. Om din mat är mexikanska, kommer du förmodligen vill funktionselement av mexikanska design, till exempel varma mättade färger, rustikt trä och mosaik kakel mönster. Stilen på din restaurang kommer också spelar in. Till exempel kan din restaurang har familjen stil sittplatser eller intim tabeller, beroende på om du vill ha en avslappnad miljö eller en fine dining känsla.

• Måla väggar och accent väggar att lägga intresse till olika delar av restaurangen. Ett lager färg kan göra hela skillnaden i visuellt öka utrymmet. Kombinerat med dekorativa accenter som fönsterbehandlingar, golv stilar och belysning, kan färgen du väljer bidra till att skapa grunden för din restaurang design.

• Förse din restaurang med möbler som kommer att upprätthålla din restaurang formalitet, samt stil. Till exempel, om din restaurang är casual, vinyl bås och träbord är standard. Om din restaurang är mer formella, välja bord och stolar för deras stil och avsluta. Du kan också täcka dem med dukar som lägger till färg till rymden.

• Använd belysning som en möjlighet att ställa in utrymmet är atmosfär. Tillsammans med storbildsprojektor hela, hängande lampor över borden, kan Vägglampor och även ljus hörnstenarna vara effektiv belysning val som skapar närvaro i rymden.

• Överväga tabellformatet som en del av din totala design estetiska. Det är ju vad kunder kommer sannolikt ser på mest medan de njuter av sin måltid. Det finns många sätt att accent bordsskivor, såsom färg, dukar, kakel och glas täcker med inläggningar mönster.

• Hänga konst att lägga intresse på väggarna. Ett alternativ är att funktionen bilder som påminner om köket. Till exempel kunde en italiensk restaurang har scener av gondoler i Venedig eller berömda romersk konst.