mynewspapers.net

Hur att dekorera en Pinata med läskpapper

Hur att dekorera en Pinata med läskpapper


Hänga en färgstark pinata på nästa fest, antingen som en dekoration eller en aktivitet. Piñatas är del av mexikanska traditioner. Ofta gjorde att likna djur, är dessa papper mache skapelser fyllda full av godis och prydnadssaker som spiller ut när pinata är brutet öppet. Del av dragningen av en pinata är bjärt färgade papper inredningen Piñatas inte är målade som andra papper mache objekt. De omfattas i stället i färgat mjukpapper fringe.

Instruktioner

• Skär 2-tum breda remsor från mjukpapper. Gör remsorna så länge din piñata sidor för platt pinatas, eller göra 6 - till 8-tums långa remsor för böjda pinatas. Skär flera band på en gång genom att stapla papper och skär genom flera lager på en gång.

• Lägga till Frans i vävnad remsorna. Skär 1-tums bred slits ned längden på varje pappersremsa. Skär i remsan 1.5 inches så utkant är fortfarande anslutna överst på varje remsa.

• Placera en pärla Vit hantverk lim på sidan av pinata där du vill placera papper utkant. Skjut upp på fringe längden i limmet att säkra det till pinata. Bifoga alla remsorna, start längst ned i pinata och arbeta upp. Överlappar varandra remsor av halv tum så limmade kanten är kamouflerat under remsan ovanför den.

• Klipp ut ytterligare mjukpapper former som ögon eller mun. Limma dessa former över toppen av marginella på lämpliga platser.

• Låt limmet torka helt, oftast inom en timme. Ludd utkant försiktigt med fingrarna, utan för att riva papper.