mynewspapers.net

Hur att dekorera en önskan skål tabell

Hur att dekorera en önskan skål tabell


Stället för en traditionell gästbok för gäster att underteckna, blir brudar mer kreativa dessa dagar med alternativa idéer. Bland dessa finns önskan skålar där gästerna skriva deras meddelande till paret på en Obs kort och släppa den i en skål. Lär dig hur att dekorera en önskan skål tabell för ditt engagemang eller bröllop mottagande part.

Instruktioner

Hur att dekorera en önskan skål tabell

• Knyta bandet i en båge runt halsen på stora vasen och skär svansar i vinklingar eller en inverterad V. Menyfliksområdet kan matcha ditt färgschema för partiet.

• Placera orkidéerna inuti var och en av tre cylinder vaser. Nästa, fylla tre cylinder vaser med vatten till toppen. Se till att orkidéer är fullständigt nersänkta under vattenytan, så att de inte bränner när ljusen är tända.

• Placera ett stort flytande ljus i varje vas. Ljus den flytande ljus precis innan dina gäster anländer.

• Skapa ett tecken som består av instruktioner för gäster att följa i fylla ett Obs kort och släppa den i skålen önskan. Du kan be dem att skriva vad de vill, eller du kan skapa en enkät bestående av frågor som de måste besvara som i följande exempel: "där ser du paret i fem år?," "Dela en minnesvärd tid du hade med par," "vilka råd har du för nygifta?" Placera skylten i en ram.

• Placera den högsta cylinder vas i ena änden av bordet. Placera nästa högsta vasen bredvid den, och sedan slutligen minsta vasen. I andra änden av bordet, placera de stora vas, penna och Obs kort. Scatter-blomblad runt bordet. Välj blomblad som går med ditt tema. Placera de inramade instruktionerna i mitten av tabellen. Du kan också ordna din ceremoni program här också så att gästerna kan plocka upp samtidigt släppa sitt budskap i önskan skålen.