mynewspapers.net

Hur att dekorera en mycket liten en lägenhet på en Budget

Hur att dekorera en mycket liten en lägenhet på en Budget


Inreda en liten lägenhet på en budget är en utmaning. Fördelen med en liten lägenhet är att det tar mindre pengar att dekorera än en stor en. Nackdelen är att du kommer att behöva göra bitar du köper göra dubbel plikt.

Instruktioner

• Utveckla en budget. Att veta hur mycket du kan spendera håller dig på spåret från överskridanden.

• Skriv ner dina prioriteringar. Om du vill din lägenhet för att din fristad, kommer du antagligen fokusera mer på avskildhet och komfort än om du vill underhålla dina vänner i din lägenhet varje helg.

• Kontrollera dekorera webbplatser, böcker och tidskrifter att se vad stilar vädjar till er. Ladda ner intressant utseende eller göra färgkopior av sidor från böcker eller tidskrifter som intresserar dig på biblioteket. När du är klar har du en god uppfattning om din stil.

• Besluta om ett färgschema för lägenheten. Tändare-färgade väggar är allmänt bättre för små utrymmen. Tänk att få tillstånd från hyresvärden om du vill måla. Vissa hyresvärdar motsätter inte, medan andra strikt förbjuda den. Använda tyg från en Second hand butik för att lägga färg på väggarna om målning inte är tillåtet. Hänger tyget med double-faced band på väggarna, spänning stavar eller använda kragarna och krokar.

• Besök loppisar, loppmarknader och välgörenhet lagrar för möbler och tillbehör kan du måla eller återvinna. Gör ditt val fylla mer än en funktion. Välj ett matsalsbord som har en droppe blad, så att det tar upp mindre plats, och kan fungera som ett skrivbord. En spegel kan vara dekorativa samt funktionella. Om du har en lägenhet med 1 rum, välja en futon eller konvertibla soffa som kan dubbla som en säng.

• Kontrollera outlet butiker för sängkläder och fönster behandlingar. Hålla draperi behandlingar kort, till botten av fönsterbrädan, snarare än förbi det eller i golvet, så de kommer inte att verka överväldigande i ett litet utrymme.

• Fråga familj och vänner om de har möbler att du kunde har men vara selektiv i vad du accepterar. En nio-fots soffa kanske har såg bra i ett familjerum men det ser enormt i ett litet vardagsrum och lämnar inte utrymme för något annat. En kärlek stol skulle vara ett bättre alternativ.

• Använda vardagsföremål som tillbehör. Lägga gröna äpplen i en skål och Visa den på soffbordet, om din färgsättning innehåller grönt. Fyll glas vaser med billigt hårt godis och visa dem på hyllorna. Vaser kan köpas billigt på Second hand eller dollar butiker. Candy kommer i en mängd färger och är prissatta så låga som 60p en väska. För mindre än £6 har du en brännpunkt för rummet. Använda billiga väskor av snäckskal, glas stenar eller flod stenar i stället för godis.