mynewspapers.net

Hur att dekorera en mexikansk Sombrero

Hur att dekorera en mexikansk Sombrero


Mexikanska sombreros ses ofta på barn som firar Cinco de Mayo. Cinco de Mayo är ett firande i Mexiko av den mexikanska arméns nederlag över fransmännen i slaget vid den 5 maj 1862. Om du är en lärare eller en Hemundervisning mor, kanske du vill lära dina barn om denna strid och sedan få dem dekorera sin egen mexikanska sombrero.

Instruktioner

• Kontrollera om din lokala hantverk butik säljer halm sombreros. Om inte, kan du beställa dem från Amazon (se resurser). Det har några till salu i bulk, vilket gör det perfekt för en lärare som vill göra detta hantverk med ett klassrum för studenter.

• Måla en design på din sombrero. Utformningen bör gå nära toppen av hatten eftersom du kommer att vilja hänga dekorationer från brädden av hatten. Children's design bör vara unikt så att sombrero visar deras personlighet.

• Klipp ut vissa konstruktioner av olika färgade bitar av silkespapper. Sedan använda découpage medium att tillämpa vävnaden mönster runt insidan av den sombrero brädden. Detta är platsen bara under förhöjd toppen av hatten.

• Skär några delar av garn att hänga runt kanterna på sombrero. Knyt ena änden av varje bit av garnet runt en pom-pom och sedan limma strand längst upp till kanten av sombrero. Det gör hela vägen runt. Det ser bra ut om garn delarna är ungefär en tum ifrån varandra.

• Vänta tills limmet torka innan du bär den mexikanska sombrero.