mynewspapers.net

Hur att dekorera en Lunch väska

Hur att dekorera en Lunch väska


Slätten, papperspåsar lunch kan vara trist och tråkig. Dag efter dag, som du packar ditt barns lunch, placera du den i samma påsen utan någon färg. Lyckligtvis, detta är ett lätt problem att fixa. Dekorera lunch väskor är lätt och roligt. Du kan göra det för att överraska dina barn, presentera craft för en klass med elever eller har ditt barn dekorera egna lunch påsar på veckobasis.

Instruktioner

Hur att dekorera en Lunch väska


Välj rena, oanvända lunch väskor för detta projekt. Du kan använda färgade påsar, men bruna papperspåsar eller vita påsar kommer att visa din inredning mer. Lämna väskor platt och lägga ut dem på en ren, jämn yta.

Hur att dekorera en Lunch väska


Lägga till en kantlinje i påsen med kritor, markörer eller paint. Du kan också lägga till en glitter gränsen om du väljer, genom att köra en lim sticka runt kanten på påsen och bevattning med glitter. Låt torka innan dekorera centrum av påsen.

Hur att dekorera en Lunch väska


Få ut frimärken och bläck för ett enkelt och snabbt sätt att fylla i centrum av påsen med inredning. Du kan köpa frimärken eller stämplar av svampar (helt enkelt klippa en vanlig svamp i en form). En annan fördel av stämplar är att du kan skapa ett enhetligt utseende för flera påsar. Detta är en bra teknik om du behöver skapa tjugo goody väskor för en händelse och de ska se likadan ut.Etikett lunch väskor genom att skapa personliga etiketter på en dator. Välj Tom etikett klistermärke ark, tillgänglig på ett kontor eller hantverk butik. Följ instruktionerna för att formatera och skapa etiketter med dagen i veckan eller namnet på personen. Du kan också kopiera ClipArt och andra bilder på etiketter, för lätt, original dekaler.Fyll påsen lunch med lunch eller godsaker eller vad du använder den för. Vika ner toppen av påsen och förslut den med en av dina personliga klistermärken eller namnetiketter.