mynewspapers.net

Hur att dekorera en lagring burk med bandBurkar kan du lagra knappar, hantverk leveranser, mjöl eller socker. Du kan också visa en dekorativa burk på fönsterblecket till accent din inredning. Burkar kan förskönas med ett antal hantverk att identifiera sina syften eller helt enkelt lägga till en touch av färg i ett rum. Ett lätt sätt att uppnå detta är att lägga till färgglada band till din glasburkar. Dessa hand inredda behållare också göra underbar semester presenter när de är fyllda med cookie mix, kakao blanda eller ens hemmagjord badsalt.

Instruktioner

• Skär och mäter en längd av band tillräckligt länge för att linda runt burken upp till botten av munnen. Limma en prick till botten av burken att säkra en bit av bandet. Vind i menyfliksområdet runt burken, att göra ränder. Lägga till en tunn linje av lim för att limma i menyfliksområdet till burken varje gång du avveckla det runt diameter. Säkra i menyfliksområdet till toppen av burken med en annan bit av limmet. Avsluta dekoration med knyta en separat band i en båge runt munnen av burken.

• Skär små bitar av band och knyta dem till bågar. Sätta prickar av varmt lim på basen av bågar och limma dem hela burken, inklusive några på toppen. Använda flera olika färger av band för en festligare look.

• String en bit av band genom hålen runt kanterna på en trasa TALLRIKSUNDERLÄGG, och placera doily på locket till burken. Limma duken nere i centrum så det kommer att bo på burken, eller använda ett gummiband för att säkra det. Knyta band till en båge för ett snyggare utseende.

• Knyt ett tunt band eller två runt munnen av burken och tråd små pärlor på varje sida av bandet. Knut band efter du tråd pärlor på att se till att pärlorna stanna kvar.