mynewspapers.net

Hur att dekorera en kvistig furu väggKvistig furu paneler var populära på 1950-talet men nu kommer att ge ditt hus en mycket daterad utseende. Till skillnad från många modenycker som returnerar med popularitet år senare, kvistig furu paneler inte har. Plus, kan kvistig furu paneler mörkare ett rum och göra det tyckas stängda i. Den bästa lösningen att dekorera din kvistig furu är att måla över den med ett ljus, ljus färg. Du kan göra detta i en helg och det kommer att ge ditt rum med en helt ny look.

Instruktioner

• Öppna alla fönster och dörrar till rummet för att hålla den väl ventilerat medan du arbetar. Ta ner alla inredning på väggarna och ta bort alla naglar med klon av en hammare. Täcka dina golv och möbler med en skyddande beläggning. Ta bort eluttag täcker genom att ta bort skruven som håller det på väggen med en platt skruvmejsel.

• Torka ner kvistig furu paneler med en ättika och vatten lösning. Blanda en 50 procent vatten och 50 procent vit vinäger i en sprayflaska. Mätta vägg paneler genom besprutning med lösning och skura det rengör med en skursvamp. Låt väggarna helt torr.

• Tejpa områdena som gränsar till väggarna med målare tejp. Måla på en shellac primer med en pensel. Testa en liten yta först för att se om primern följer. Om inte, kan du behöva tvätta ner dina murar igen. Prime alla väggar och låt shellac primern torka i 24 timmar.

• Häll den latex interiör färgen i en färg stekpanna och täcka din paint roller med färgen. Rulla den på alla väggar helt häremot. Använd pensel att måla områden rullen inte kommer att nå.