mynewspapers.net

Hur att dekorera en konferenssal för en avskedsfest

Hur att dekorera en konferenssal för en avskedsfest


När du är ansvarig för dekorationer på en avskedsfest gör du mycket mer än att hänga upp några ballonger. Du anger tonen för hela evenemanget. Innan du börjar inreda, överväga restriktioner i hyreskontraktet och underhållning. Om sketcher ska utföras eller ett bildspel spelas, lämna ett tomt utrymme. Sedan börja dekorera konferenssalen med artiklar som betyder något för alla i närvaro, som bilder.

Instruktioner

• Ställ in en budget, Välj ett tema eller färger och be vänner och familj som hjälper dig att dekorera konferenssalen. Ett par vanliga teman är bon voyage och luau.

• Besök konferenssalen, räkna de bord och stolar och fråga om dekorationer komma med hall. Väggarna bör redan ha målningar på dem vilket innebär att du kommer att behöva fokusera på dekorera borden.

• Fyll ballonger och bifoga dem till ryggen på stolarna med curling band. Slå hål i hörnet av bilderna från hedersgäst och bifoga dem till ballonger med band. Häng den farväl skylten framför farstun dörrarna.

• Fyll vaser till halvvägs med gul gelé bönor innan du sätter in påskliljor. Gelé bönor kommer att hålla blommorna på plats. Sätta en vas i centrum av varje tabell. Scatter-vykort på varje bord och placera koppar fylld med pennor på borden. Gästerna kan skriva farväl meddelanden på baksidan av vykorten för hedersgäst.