mynewspapers.net

Hur att dekorera en inomhus bröllop dans tak med ljus och tyllDekorera en receptionshall med ljus och tyll är en tidskrävande uppgift. Resultaten kan dock vara förtrollande. Kolla med mottagning hall att se vilka tyger är tillåtna som takdekorering. Lätta holiday ljus kommer att vara det billigaste sättet att införliva stämningsbelysning i ditt system: men återigen, detta kan vara en utmaning för att hänga. Innan något från taket, vara säker du har lämpliga ankare, verktyg och stegar att tryggt göra jobbet. Den mottagande webbplatsen kan hjälpa dig att räkna ut vilken metod som är bäst att använda för hängande objekt från taket.

Instruktioner

• Mäta längden på receptionen från sida till sida. Hänga tyll och ljus med kortare mätningar. Om rummet är en rektangel, drapera tyll från sida till sida, inte främre tillbaka. Kortare sträckor kräver mindre stöd.

• Mät tyll att köra längden på rummet. Om tyll inte är tillräckligt lång, knyta bitar tillsammans. Detta trä linan genom maskan i tulle. Mäta nog att köra längden på rummet; Lägg sedan till minst fem fötter drapering.

• Linda juleljus löst runt längden på tyll börjar i ena änden, och arbetar mot den andra. Säkra lamporna till tyll, genom att knyta en bit fiskelina runt lampor-- och tyll i början och slutet-- och varje sex fötter däremellan.

• Upprepa dessa steg för att göra så många uppsättningar med tyll och lampor som önskas.

• Bifoga tak krokar längs kanten av taket. Kontrollera att du har en lång nog stege, så att du inte är nå för långt. Om platsen har släpp tak, kanske du kunna knyta tyll och ljus direkt till bildrutan som tak. Be om tillstånd innan du fästa taket krokar eller kopplar den direkt till ramen.

• Knyt en bit fiskelina i varje ände av tyll och lampor för upphängning. Om du kommer att hänga det från taket krokar, eventuellt du bara loopas lamporna runt kroken. Om du kopplar den direkt till en tak ram, måste du knyta fiskelina runt metallram lappa.

• Flytta stegen till mitten av rummet, och fäst i mitten av tyll och ljus remsa till taket igen med fiskelina. Installera en annan tak krok om det behövs, eller kopplar den direkt till bildrutan som tak.

• Flytta stegen till motsatta sidan av rummet och Anslut den andra änden av tyll och ljus remsa på samma sätt. Upprepa för resten av tyll och ljus remsor, tills rummet är inrett enligt dina önskemål.

• Plug förlängningssladdar till lampor, med hjälp av stegen.