mynewspapers.net

Hur att dekorera en hockey sovrum

Hur att dekorera en hockey sovrum


Sovrummen är mest personliga rummen i ett hem, som de är privat helgedomar för hemmets invånare att retirera till och drömmer i. Ett sovrum ska återspegla invånaren passioner och intressen, eftersom det är första och sista rummet han ser varje dag. Dekorera ditt sovrum eller ditt barns sovrum med hockey tema om det är en passion. Använda en allmän hockey tema, ditt favoritlag eller spelare som inspiration för ditt sovrum inredning.

Instruktioner

• Måla väggarna med ditt favoritlag färger, en hockey väggmålning eller gemensamma hockey färger som röd och vit eller blå och vit. Hockey väggmålningar kan inkludera en resultattavla med ditt barns eller din favorit lagets namn, en skridskobana, mål, hockey puckar eller en bild av ett spel pågår.

• Ändra dina möbler att komplettera din hockey temat utan att gå överbord. Måla möbler i ditt team färger om dina väggar är neutrala eller måla din sänggavel att se ut som en hockey mål, rink eller resultattavlan. Ersätta knoppar på dresser lådor eller ett skrivbord med hockey puck eller stick rattar eller lim riktiga hockey puckar på lådorna.

• Köpa eller göra sängkläder som kompletterar din hockey tema. Det finns sängkläder uppsättningar som har en specifik National Hockey League (NHL) lagets logotyp eller inkludera alla NHL team logotyper. Använd fast färgade sängkläder om dina väggar har en hektisk väggmålning eller stor bild av ditt favoritlag logotyp att undvika överväldigande rummet. Lägg till hockey-tema kuddar i sängen, som pucken-formade kuddar.

• Hänga gardiner som kompletterar sängkläder och vägg inredning. Solid gardiner ser bäst mot upptagen väggar, men kan vara klädd med en mönstrad valance. Sätta upp gardinerna från en hockeyklubba i stället för en typisk gardinstång att spela in ditt tema, och använda hockey puckar för att tillbehör återkoppling krokar.

• Dekorera väggarna, hyllor och andra ytor med team - eller hockey-relaterade objekt. Häng din gamla hockeyskridskor, tröjor eller pinnar på väggen. Frame affischer av ditt favoritlag eller spelare att hänga på väggen. Visa alla sport-tema troféer eller medaljer du har vunnit på väggar, hyllor, byrå och nattduksbord. Hockey-tema lampor, nattlampor och klockor är andra alternativ.