mynewspapers.net

Hur att dekorera en Hawaiian tema bröllopstårta

Hur att dekorera en Hawaiian tema bröllopstårta


Säga "Aloha" till en ny vinkling på bröllopstårta dekor med ett Hawaii tema. Från autentiska utseendet på riktiga blommor, till söta illusionen av en sandig socker strand, kan du använda delar av Hawaii's habitat för att skapa en-av-en-slag bröllopstårtor. Genom att ge lite uppmärksamhet inredningen i din nästa bröllopstårta kan du uppnå ett unikt utseende som kommer att glädja det nygifta paret och deras bröllopsgäster. Integrera din kaka utsmyckning färdigheter för att göra detta projekt ser professionella.

Instruktioner

• Smutsigt is varje lager av tårta med vit buttercream frosting. Ösa mellan 1/2 till 1 kopp buttercream glasyr på varje lager och sprida ett tunt lager över ytan av kakan med en glasyr kniv. Detta lager skyddar framtida dekorationer från att få behäftad med smulor.

• Skapa blå glasyr. Blanda 3 eller mer koppar av vita buttercream isbildning med flera droppar av färgämne med en spatel i en bunke. Lägg till mer mat färga att göra en ocean blå leta efter glasyr.

• Skapa brun glasyr. I en separat skål, blanda 2 eller fler koppar vit buttercream isbildning med flera droppar av bruna färgämne som bas för stranden. Lägg till mer karamellfärg om du vill aktivera grädde en ljus brun färg.

• Sprida grädde. Med en glasyr kniv, sprida blå grädde på två tredjedelar av varje tårtlager. Sprida brun grädde på den sista tredjedelen. Sprida blå grädde på tjock och lite snurra den för att ge en vatten effekt med en glasyr kniv. Doppa kniven i varmt vatten och torka den för att sprida brun glasyr på slät och platt.

• Tillåt grädde att vila på varje lager i 15 minuter. Montera lagren, rada upp strand och vatten portionr parallellt med varandra.

• Göra skal. Avgränsa flera små delar av degen från en behållare av fondant. Lätt damm en arbetsyta med majsstärkelse och rulla i avsnitt in bollen med händerna. Med en liten borste, damm i insidan av shell-formade choklad formar med majsstärkelse. Tryck bollar av degen i formar till baksidan av formen i platt och slät.

• Vänd fylld choklad formar upp och ner och Knacka försiktigt ta bort fondant från mögel. Pensla varje skal form med ätbara päron damm att ge dem glans.

• Skapa stranden. Ge din tårta en mer autentisk look med en beläggning av brunt socker. Med en sked, strö farinsocker över tan buttercream frosting. Klappa sockret in med fingrarna för att säkra.

• Lägg till i snäckskal. Dekorera ytan av din bröllopstårta med fondant snäckskal. Ordna i kluster på varje lager för bästa utseende.

• Avsluta kakan. Trimma stjälkar bort av två eller tre stora hibiskus blommor. Ordna i en halvcirkel på det översta lagret av kakan. Tryck på basen av hibiscus blomma försiktigt in i glasyr att säkra.