mynewspapers.net

Hur att dekorera en hall med tyll nettning

Hur att dekorera en hall med tyll nettning


Även den osynligt problem VFW hallen kan morphed till ett sagoland med rätt dekorativa inslag och några knep för belysning. Vare sig du letar efter sätt att dekorera en hall för ditt bröllop, en dusch eller en annan elegant affär, finns svaret på ditt dilemma bara på vägen på din favorit tyg eller hantverk centrum. Alternativt kan du köpa din tyll nettning av bulten från en Internet källa och du kommer att spara pengar och ditt rykte för att vara kreativ.

Instruktioner

Valv, väggar och skärmtak

• Wrap gårdar av vit tyll runt ett bröllop valv in i festsalen. Bifoga en bukett blommor silke till apex eller kaskad silk grönskan runt tyll.

• Drapera swags färgstark tyll runt väggarna att dekorera på ett icke traditionella sätt, till exempel röd, vit och blå för juli 4 bröllopet. Ankare tyll på väggen med flyttbara krokar toppas av trikolor menyfliksområdet serpentiner.

• Skapa ett tak av tyll över det nygifta paret receptionen tabell genom att hänga längder av monofilamentgarn fiskelina från taket. Cloud gårdar av tyll overhead så nygifta äta under en romantisk moln.

Drapera hallen

• Köp kartonger med små vita eller färgade italienska Julljus från en discounteren, på en efter jul försäljning eller från en Internet-webbplats.

• Drapera swags tyll nettning i även sektioner där tak och väggar i hallen möts, med band och krokar för att hålla dem på plats. Följa swag till drapera och fäst stränger av ljus för att tyll att ge hallen en romantisk glöd.

• Match eller komplement swags gjorda av andra tyll färger med färgade lampor att skapa en festlig miljö för alla speciella tillfällen.