mynewspapers.net

Hur att dekorera en hall för en födelsedagsfest

Hur att dekorera en hall för en födelsedagsfest


Dekorera en hall för en födelsedagsfest kan verka som en skrämmande uppgift, speciellt när du dekorerar en stor sal till många gäster. Dock kan du dekorera födelsedag hall i sektioner som anger syftet med varje avsnitt till gästerna. Redogöra för dansgolvet, ange buffé och bar och ger bekväma ställen att sitta och prata, alla med vackra födelsedag part hall dekorationer.

Instruktioner

• Redogöra för de öppna ytterdörrarna i en färgglad ballong båge. Placera en stolpe med ett plakat som välkomnar gäster till "(födelsedag personens namn) Birthday Party" på varje sida av dörrarna. Placera ett staffli med en överdimensionerad födelsedagskort och markörer av åt sidan så att väl wishers kan underteckna den.

• Scatter runda bord med vita dukar eller dukar som matchar färgerna på dekorationer runt nedre hälften av hallen. Använd ljus och blommor för bordens hörnstenarna. Du kan också skapa hörnstenarna från fairy ljus eller små blinkande ljus och nettning som matchar dekorationer över dansgolvet.

• Ange dansgolvet genom hängning färgglada, små blinkande ljus inom massor av glittrande silver eller guld nettning från taket. Du kan också hänga 70 cm till 1 meter (2 till 3 fot) delar av ringlad metalliskt band från nätet. Redogöra för dansgolvet i en glittrig metallic tejp om dansare spilla utanför dansgolvet är en säkerhet oro.

• Sätta upp en buffé och gåva tabell utanför hallen, ur vägen för ankommande gäster och dansande par sidor. Se till att buffébord är tillräckligt långt bort från väggen så att två servering linjer kan bilda runt den. Hänga två klasar av ballonger som matchar eller kontrast med dekoration på vardera sidan av tabellerna. Placera en större version av runda bordens mittpunkten på varje bord. Fram en gåva gåva att ange dess ändamål. En separat drycker eller barbord kan hålla mat linjen går smidigt, och en bartender kan ge alkohol kontroll.

• Plats trivselrum tecken utanför nära huvudingången och på väggarna inne i hallen om de övriga rummen ligger utanför födelsedag part hall. Dessa tecken kan fortsätta temat födelsedag part dekoration med matchande parten färger, konturerna av manliga och kvinnliga part publiken i födelsedag hattar eller gåva skyltar med orden "Män" eller "Kvinnor" och pilar tryckt på dem, som anger riktningen de övriga rummen.