mynewspapers.net

Hur att dekorera en gamla hem

Hur att dekorera en gamla hem


Gamla hem representerar mer än bara en plats för en person att leva; de är ett register över tider och idéer tidigare. Även många husägare köpa ett gammalt hem och outfit omfattar det med moderna tillbehör, gamla hemmet genom sin historiska karaktär användning av antika möbler och tillbehör. Medan hela huset inte behöver vara dekorerad med gamla saker, erkänner villaägare som tillåter en blandning av gamla och nya objekt hemmets förflutna medan leva i nuet.

Instruktioner

• Överväga inredning i en stil som passar eran av hemmet--såsom viktoriansk eller Art Deco-- eller omfamna en stil som använder antikviteter, som shabby chic. Om du syftar till att göra ditt hem mer historiska i dess dekorativa sympatier, kan dessa stilar du dra nytta av några av hemmets inneboende arkitektoniska särdrag.

• Måla väggarna och överväga en faux målning teknik, som en svamp eller läder finish.

• Dra nytta av inbyggda bokhyllor. Många gamla hem har ett bibliotek rummen har inbyggda bokhyllor. Dessa kan lagra mer än böcker; de fungerar som dekorativa element, också. Om hyllorna har målats, lägga till några bakgrundsbilder i ryggen på hyllorna. Det ger en subtil dekorativa element utan att behöva att skyla hela huset. Fylla hyllorna med gamla böcker, små målningar och utsmyckningar.

• Göra långa korridoren dekorativa genom att skapa en bild vägg. Gör det en accent vägg genom att måla hallen väggarna en annan färg än väggarna kommer in och ut i hallen. Sedan hänga upp gamla foton eller bilder som du har konverterat till svartvitt eller sepia.

• Leta efter möbler beläggningar och tillbehör gjorda av naturliga material som läder, bomull eller linne. Klädsel och tillbehör med vanligen naturliga material, eftersom några av de nyare material som vinyl eller polyester inte ännu på marknaden.

• Välj möbler som står i proportion till rummen. Om huset räknas som ett gammalt ståtligt hus, är chanserna goda att rummen är stora och taket är hög. Även om inte varje bit av möbler måste vara stor för att passa i rummet, förtäring har flera större bitar som en flygel, en stor soffa eller en schäslong hjälper möblerna ser förankrade i rummet istället för av det.

• Samla dekorativa föremål som kommer från en annan tid. Vissa möjligheter inkluderar gamla solstolar, antik ångbåt trunkar till användas som soffbord, spelar stolar, svimning soffor och läder-top tabeller.