mynewspapers.net

Hur att dekorera en fransk BistroOrden "fransk bistro" frammana bilder av ett varmt kök miljö, smakfull inredning, mysiga konversationer, rykande kaffe och nybakat bröd. Bistron är små kaféer i Europeiska länder att funktionen enkel men inbjudande formgivning och iögonfallande inredning om du besöker en bistro i Frankrike är ur din budget, anser att omvandla ditt kök till en personlig bistro eller en inbjudande utrymme för familj och vänner. Ställa en budget så att du vet din gräns innan du besöker en hem butik och köper essentials för projektet.

Instruktioner

• Kakel golvet i traditionella Schackrutor tema. Installera svarta och vita fyrkantiga plattor för att skapa den schackrutiga effekten. Ta bort befintliga golv och nivå marken innan du installerar kakel. Alternativt, Sprid billig linoleum lakan över golvet för att skapa de effekt eller använda svarta och vita matta plattorna.

• Måla väggarna en varm färg som djupa eller smörig gul, terrakotta, dammiga tan eller blekt oliv grönt. Med hjälp av penslar och rollers, applicera ett skikt av färg och låt torka innan du använder en annan kappa. Alternativt, måla alla utom en vägg och klistra varm-tonade tapet på den för att bryta monotonin och Lägg värme.

• Måla skåpen en samordnande färg för att skapa harmoni och sammanföra designelementet. Beroende på personliga preferenser, måla skåpen samma färg som väggarna eller en kompletterande färg. Du kan ta bort fronten på skåpen och ersätta med hönsnät så din antika franska keramiska rätter är synliga.

• Plats smidesjärn eller rottingmöbler i ditt kök, inklusive stolar runt ett bord, pallar bredvid disken och en bagare rack.

• Hänga monterade målningar av kaffe, restaurant, vin- eller café på väggarna för att ge utrymme en bistro-liknande atmosfär. Du kan också måla ost, espresso, baguetter och Franskt vin om du är konstnärlig.

• Avbryta sträng ljus för att förbättra utseendet på bistro eller Använd hängande lampor att direkt ljus nedåt. Beroende på personliga preferenser och utseende du vill uppnå, använda klar, färgade, frostat eller ogenomskinliga glas.

• Display bistro träffar strategiskt i rymden. Till exempel, placera baguetter eller franska rullar i en bröd låda eller korg och plats över disk. Visa keramiska krukor, flaskor och rätter i bistron lägga till värme och färg till rymden. Lägg till färgstark keramik, porslin och kanistrar att öppna skåp. Hänga en trä eller keramik tupp på en framstående vägg.