mynewspapers.net

Hur att dekorera en Disney prinsessa part

Hur att dekorera en Disney prinsessa part


En prinsessa party är ett populärt tema för en ung flickas födelsedag. Dekorera för partiet kan vara lätt med några idéer och objekt. Med dekorationer som passar in i temat Disney princess, har små flickor en minnesvärd tid firar med några av deras favorit prinsessor.

Instruktioner

• Gör partiet rummet ser ut som ett slott. Klipp ut en serie av tegel former från en rulle av brun förpackning papper. Tejpa dessa till väggarna i festlokal att se ut som insidan av en stenslottet. Sätta upp lampetter med tände ljus till att slottet känns. Använda den överblivna förpackning papper, gör tecken med meddelanden, som Ballroom och fängelsehålan, och hänga dem på olika dörrar i hela huset.

• Göra hörnstenarna av element som associeras med Disney Prinsessor. Använda ett glas eller klar plast sko för Cinderella, en snäcka för Ariel, en genie lampa för Jasmine, ett äpple för Snövit, en bok eller ros för Belle, en sömnad spindel för Aurora, en kotte för Pocahontas, ett svärd för Mulan och en leksak groda för Tiana, nyaste prinsessan från "Prinsessan och grodan" Placera dessa i centrum av tabeller där barnen äter. Spela genom att låta barnen gissa vilket objekt kommer från vilken film.

• Gör en klä upp området. I ett hörn av rummet hänga barnens princess klänningar från krokar. Dessa kan hittas på lokala kostym eller sparsamhet butiker. Utspridda på ett bord tillbehör, som kostym smycken, tiaror och spirorna... Låt barnen plocka ut sina egna pjäser och sätta på en modevisning. Ha en kamera till hands för att ta en bild av varje tjej som de kan ta hem.

• Placera en en kartong krona vid varje säte. Dessa kan hittas på de flesta båtar eller part butiker. Låt barnen dekorera dem med hjälp av finger färg, glitter och falska plast juveler. Plast juvelerna kan vara utspridda i tabellerna för extra dekoration. Färdiga kronorna kan fungera som en part tjänst.