mynewspapers.net

Hur att dekorera en brun rum med detaljer i svart och vitt

Hur att dekorera en brun rum med detaljer i svart och vitt


Använd svart och vit accenter i ett brunt rum skapa en bekväm och intressant rum med en neutral färgpalett. De tre färgerna kan skapa en modern, elegant eller västerländska rum. De neutrala färgerna kan också upp för en fet skvätt färg att dra fokus i rummet på ett enda färgstarka objekt. Till exempel brunt, svart och vitt kommer inte dra någon fokus från en bit av konst, staty eller filt som du vill framhäva.

Instruktioner

• Måla en kant, ränder eller annan design på väggen med hjälp av svart eller vit färg. Om du inte kan måla väggarna, använda självhäftande Väggdekaler för att skapa en design. Trim, kan ränder, bläddrat eller andra formgivning skapas med flyttbara väggdekaler, ger rummet en anpassad väggmålning eller tapetserade titta.

• Kläm konstverk, inramade speglar eller lampetter på väggarna om du föredrar att hålla väggarna en solid färg. Svartvita bilder med en vit matta och svarta ramar skulle "pop" på ljus beige och chokladbrunt väggar. Svart smidesjärn lampetter, konstverk eller speglar medföra drama och intresse för vanlig bruna väggar.

• Måla dina möbler eller köpa en ny bit eller två för att passa in i din färgsättning. De flesta träslag kommer att arbeta med brunt färgade väggar; eller du kan uppdatera dina möbler genom att måla det vitt eller svart. Lägga till svarta eller vita kuddar i brunt soffor eller stolar. Vit rotting möbler fungerar för ett casual rum eller svart järnsmide och glas möbler kommer att arbeta i ett modernt eller eleganta rum.

• Använd enkla vita eller svarta sängkläder i ett sovrum. De kan vara solida färger, omaka eller inkluderar en design, som geometriska former, prickar eller vågiga linjer. Blanda upp svarta och vita handdukar i en brun badrum. Lägga textur till ett vardagsrum med svarta och vita kuddar, plädar eller gobelänger.

• Placera en vit matta i rummet för att bryta upp en brun matta. Eller använda en matta som innefattar en svartvit design som passar in i stilen och temat i rummet.

• Använda fönsterbehandlingar som kompletterar kuddar, sängkläder eller matta. Svart-vit, svart eller vita gardiner, nyanser eller persienner hjälper till att bryta upp de bruna väggarna med din accent färger.

• Tillbehör rummet med svart vaser och vita blommor, svarta Ljusstakar och vita ljus, vita ljus på svarta stenar eller svarta och vita skulpturer eller figurer. Införliva ett par små inslag av andra färger om du planerar att använda ett enda stycke med djärva färger eller flerfärgad design. Till exempel Använd svart och blå stenar med vita ljus om din inspiration för rummet är en fet blå stol eller tröstare. Små inslag av samma färg bör upprepas i minst två eller tre element i rummet att göra design flödet.