mynewspapers.net

Hur att dekorera en 50-födelsedagstårta

Hur att dekorera en 50-födelsedagstårta


Medan det är lätt att dekorera en "Sweet Sixteen" födelsedagstårta för din 16 - åring, eller en "under the Hill" 40 födelsedagstårta, du kan vara illa till när det är dags för den 50-årsdag. Men det finns många sätt att göra en tårta som din födelsedag person kommer alltid att minnas. Femtio är de nya fyrtio! Inte bara det, men det anses vara den "gyllene" år, vilket ger dig mycket att arbeta med rätt där.

Instruktioner

Hur att dekorera en 50-födelsedagstårta

• Tänk på ett tema. Det finns flera stora teman för 50-födelsedagar: en "Golden Oldie" tema, "Här är ditt liv" eller ens "du är verkligen över kullen nu." För någon som kan vara känslig för för mycket retas om att bli gammal, överväga ett mildare tema, exempelvis "Bra som guld".

• Baka och frost kakan. Formen på kakan är upp till dig. Lång, rektangulära ark kakor är oftast lättast att dekorera. Välj en glasyr färg som kommer att komplettera ditt tema--du kan även prova svart på en "Under the Hill" part.

• Lägga till dekorationer till tårtan. Små gravstenar och spöken, tillgängliga på alla hantverk butik, fungerar bra på en "under the Hill" cake-- men inte skadar någons känslor. Detta är endast för en person med humor! En gammal vinylskiva och små modeller av bilar är fantastiskt på en "Golden Oldie" tårta. För att skydda posten, skär en bit pergament eller vaxat papper i form av posten och lägga den under posten så att det inte kommer att Visa. Om du gör en hyllning av någons liv, försök att lägga till ett foto från när de var barn. Vissa bageri skapas även ett porträtt av glasyr genom att kopiera ett foto. För en elegant "God som guld" part, lägga till guld gnistrar, guld band och gula rosor.

• Skriv ett lämpligt citat på tårtan. (Se resurser för idéer.) Alternativt kan du alltid skriva en enkel, hjärtligt "Happy Birthday!"

• Lägga till ljus. För en dramatisk effekt, sätta 50 individuella ljus på tårtan. Eller du kunde få ett ljus i form av antalet femtio.