mynewspapers.net

Hur att dekorera en 4: e klass klassrum i pirat-tema

Hur att dekorera en 4: e klass klassrum i pirat-tema


Du kan utrusta din hela fjärde klass klassrum i pirat-tema innan skolåret börjar eller när du vill ändra teman. En uppsjö av lektionsplaneringar med pirat teman kan införlivas för att hjälpa studenter med skriva, läsa och matematiska färdigheter. Arbeta på hand-eye samordning och konst tekniker genom att tilldela studenter som hjälper dig att göra hantverk att inreda din pirat-tema. Förvandla ditt rum till en pirate's cove och få dina redo att störta i lärande elever.

Instruktioner

• Linda flera skokartonger i brun slaktare papper se gillar skattkistor. Rita svarta linjer med markör att göra rutorna ser mer ut som trä. Klipp ut ett lås från gul eller svart konstruktion papper och limma den mot rutan. Skriva "Davy Jones' treasure" eller "Pirat booty" på rutorna. Placera rutorna på bokhyllor i rummet, eller om eleverna sitter i små grupper, ge varje tabell egen skattkista.

• Tejpa upp en stor sträcka av blå slaktare papper och rita vågiga blå linjer för att göra det ser ut som vatten. Välja en stor del av väggen för att täcka--tre fot lång och ca sju fot lång--om du kan avvara väggen rymden. Klipp ut ett stort skepp från brun slaktare papper och Lägg till vitboken skär i trianglar för segel. Tejpa här på vatten scenen. Lägga till enkla öarna genom styckning tefat former av slaktare papper och sedan rita eller klipp ut ett par palmer från grönboken för öarna.

• Klipp ut en stor skattkista från brown slaktare papper och tejpa fast den på väggen nära piratskepp. Skriv en lista med elevernas namn i stora bokstäver nära bröstet och lämnar gott om plats till höger om listan. Belöning studenter för gott uppförande genom att tejpa "skatter" upp bredvid deras namn, som liknar det gamla "guldstjärna" systemet. Klipp ut cirklar av olika färger att vara juveler och mynt som deras skatt.

• Skriva ut många kopior av en dödskalle eller rita en själv och kopierings det. Du kan göra dessa lite mer fjärde klass genom med att lägga till kepsar och bågar av skallarna. Limma symbolerna på svart konstruktion papper att likna pirat flaggor och hänga dem i hela rummet. Upphäva dem på snöre att hänga ner eller tejpa dem på väggarna. Ge varje barn en flagga med deras namn skrivet på den i vit krita ska användas som namn etiketten på sitt skrivbord.

• Köpa choklad mynt och tejpa dem på väggarna runt i rummet och på slaktare-papper skattkistan på väggen. Köpa stora falska juveler till band på bröstet. Skär ut "svärd" från konstruktion papper och limma den falska pärlor på dem. Hänga svärd på väggen eller i taket.