mynewspapers.net

Hur att dekorera ditt hus för en läskig Halloween

Hur att dekorera ditt hus för en läskig Halloween


Halloween är en högtid som är känd för dess skrämmande, läskiga inslag. När du kastar en Halloween-fest i ditt hem, eller du enkelt vill komma in i anda med några skrämmande dekorationer som vänner, familj och trick-or-treaters kan njuta av, finns det många sätt att höja den läskiga-faktorn i ditt hus. Med en resa till hantverk butik eller part butik kan du vara på god väg till en hårresande Halloween hem.

Instruktioner

• Göra gravstenar för din veranda eller front yard att ange tonen för hemmet skrämmande. Skär en tombstone form av kartong och måla dem svarta. När färgen torkar, måla "Rippa" eller andra kusliga meddelanden på beklär av gravstenar. Luta gravstenar mot ditt hus eller på din veranda och drapera dem med bomull vadd så att de ser ut som de är täckta med spindelnät.

• Skapa utseendet på damm och skalbaggssilke i alla dina dörrar med bomull vadd. Dra isär bomull vadd så att det ser ut som en spindelväv och bifoga det till topparna på din dörröppningar med tejp. Inte helt täcka dörröppningen, men Häng skalbaggssilke låg nog så att människor har att ducka när de går genom dem. Placera plast spindlar på bomull skalbaggssilke.

• Bifoga gummi spindlar eller fladdermöss på strängar till ditt tak med tejp. Låt dem dinglar ner så att de kommer att vara på om ögonhöjd med dina gäster.

• Hänga ett spöke från ett blad till en vägg i ett av dina rum.

• Placera en fake skelett i en stol i farstun eller vardagsrum.

• Släck ljuset och placera ljus i hela hemmet. Använda ett blixtljus att belysningen ser ännu creepier. En strobe ljus blinkar starkt ljus, vilket gör en persons ögon inte kan anpassa sig till mörkret. På så sätt kan de aldrig riktigt vara säker på vad de kan se.

• Spela en CD av läskiga ljud. Du kan gå med läskig musik, gnisslar, skrik eller en kombination av alla dessa.