mynewspapers.net

Hur att dekorera cupcakes för ett barns födelsedag

Hur att dekorera cupcakes för ett barns födelsedag


Se minnesvärda cupcakes för barnens födelsedagar med lite fantasi och grundläggande material. Skapa muffins att korrelera med en födelsedag fest tema eller för att passa med barnets favoritleksak, spel eller djur. Cupcakes är ett underbart sätt att ge varje part deltagare med en bit av kakan de kan äta i farten och utan någon slåss om vem som får lappa med mest glasyr. Barnen kan även få in den cupcake dekorera kul.

Instruktioner

• Välj ett recept eller box mix för muffins. Baka de valda muffins enligt anvisningarna och låt svalna i minst två timmar innan dekorera.

• Täck muffins med ett underlack för glasyr. Skapa en enkel cupcake att passa med någon barnets parti, täcka cupcake med vanilj eller choklad glasyr och tryck försiktigt på varje cupcake frosting sidan ner i en skål fylld med ätbart glitter någon färg.

• Göra en bugg muffins för ett barns födelsedagsfest genom att lägga till röda färgämne till vanilj frosting och använda det till is muffins. Skär choklad wafer cookies i halvor och placera 2 halvor på varje cupcake som liknar vingar. Gör en ladybug huvudet genom att placera en svart gum drop överst på cupcake tillsammans med 2 antenner görs genom att skära en tunn svart piska lakrits remsa till en 2-tums remsa och att trycka dem i black gum drop.

• Skapa en spindel cupcake med choklad glasyr till is cupcakes. Placera en svart gumdrop i ena änden av cupcake och skär 2-inch remsor av tunn svart piska lakrits och tryck in åtta stycken i cupcake att likna den spindelns ben.

• Göra blomma muffins med vanilj grädde över bakade cupcakes. Kappa glasyr med grönt strössel att likna gräs och sticka en platt rund lollipop till cupcake att göra en blomma. Utskuren blomma blad av grön taffy med sax och placera runt basen av lollipop.

• Göra enkla sandstranden muffins med gömda skatter med marken graham kex och choklad mynt. Frost bakade cupcakes med vanilj eller choklad glasyr och rulla i fint krossade graham kex. Packa upp choklad mynt och tryck in i muffins lämnar en liten del av treasure peta ut. Pryder muffins med blanka choklad att likna gömda juveler.

• Pryder frostat muffins med någon färg eller smak av glasyr och arrangera på ett fat. Dekorera varje cupcake med bokstäver stava ut "Happy Birthday" tillsammans med barnets namn med hjälp av en spritspåse och ytterligare glasyr eller köpa rör med glasyr att använda. Lägga till ytterligare cupcakes som behövs så att varje barn har en cupcake på födelsedagsfest.