mynewspapers.net

Hur att dekorera Cupcake bröllop står

Hur att dekorera Cupcake bröllop står


Cupcake bestånd, torn eller träd, blir som de ofta kallas, mer och mer populärt som ett alternativ till den traditionella bröllopstårtan. Stativet har flera lager, avsmalnande till en liten plattform på toppen som det blir högre. Varje lager eller plattform, bör hålla flera cupcakes, med de nedre lagren håller det största antalet muffins. Cupcake står att du kan erbjuda flera olika smaker av kakan till din bröllopsgäster, och de kan vara lika vacker som bröllopstårtor om korrekt inredda.

Instruktioner

Hur att dekorera Cupcake bröllop står

• Täck varje plattform. Gör detta genom att spåra formen på plattformen (vanligtvis en cirkel) på en bit papper. Välj papper som matchar färger och inredning av bröllop. Sedan skära ut formen och placera den på plattformen. Detta är där cupcakes kommer att vila. Du kan använda papper lace doilies för ett mer formellt utseende.

• Lägga band eller spets runt kanten på varje plattform på cupcake står. Detta kan vara någon typ av band eller spets du. Igen, matcha den med färger och temat för bröllopet. Bifoga de band eller spets med dubbelhäftande tejp eller en limpistol.

• Kläm brev ner från kanten av plattformarna. Använda färdigskurna papper bokstäver (finns på alla hantverk butik). Fäst dem med dubbelhäftande tejp. Bokstavera namnen på bruden och brudgummen på alternativa plattformar, eller helt enkelt bokstavera ordet "kärlek".

• Inkludera siden eller riktiga blommor och rosetter. De flesta bröllop har en massa blommor och rosetter i inredningen, och din cupcake ställning bör inte avvika från detta. Försök växla bud vaser med cupcakes på plattformar. Knyt en rosett runt var och en av de pelarna stöder plattformar, och säkra varje båge på plats med varmt lim eller dubbelhäftande tejp.