mynewspapers.net

Hur att dekorera bruna papperspåsar

Hur att dekorera bruna papperspåsar


Ta en vanlig, tråkig brun papperspåse och förvandla det till en konversation lappar eller en smart konstverk. Detta projekt tjänar inte bara praktiska syften som bärbara behållare för någons lunch eller mellanmål, det är också ett sätt för kreativa uttryck för både barn och vuxna. Tillämpa ett par bitar av dekorativa papper, kommer tema utsmyckningar och bilder säkert göra någon smile.

Instruktioner

• Köpa ett paket med bruna papperspåsar. Välj tryckta, dekorerad eller tema papper och klipp till 5-av-6 tum rektangel bitar med en sax. Tillämpa vitt lim med skum borste på baksidan av dessa papper och tryck på var och en ner på ena sidan av papperskasse att den passar i kanterna på påsen. Lämna ca 2 inches upptäckt från botten. Slät papperet platta med fingrarna för att ta bort eventuella luftbubblor. Låt torka.

• Ordna tema utsmyckningar som önskas på dekorativa papper på varje väska för detta projekt. Använd "skala 'n sticka" skum utsmyckningar av peeling tillbaka papperet av och trycka ner om så önskas på påsen. Tillämpa vitt lim på baksidan av utklippt papper bilder och tryck ned dem på framsidan av väskan för att förbättra utformningen. Slutresultatet är en tre dimensionell inredda väska.

• Skriv namnet på den person som kommer att använda väskan med en permanent spritpenna på väskan eller på en liten bit vit kartong och bifoga med vitt lim. Om det är ett barns lunch väska, sätta vissa behandlar eller små leksaker för en speciell överraskning. Det finns ingen begränsning på kreativitet att dekorera bruna papperspåsar. De kommer säkert att uppskattas av mottagaren.