mynewspapers.net

Hur att dekorera bröllopstårtor med Cooman spets

Hur att dekorera bröllopstårtor med Cooman spets


Förutom traditionella prisdifferentierade runda bröllopstårta väljer brudar olika former och mönster, såsom kakor som square, hexagon, octagon, oval eller hjärtformade. Cooman spets är en enkel utsmyckning teknik som skapar ett lacelike mönster och kan göra även de mest grundläggande bröllopstårtan ser elegant. En hela bröllopstårta kan dekoreras med ingenting men Cooman spetsar, färska eller silke blommor och band. Ett annat alternativ är att dekorera bröllopstårta med Cooman spets och prickar som förgyller den spetsar och profilering på bruddräkt.

Instruktioner

• Frost i toppar och på sidorna av alla lager av bröllopstårta.

• Planera utformningen av bröllopstårta. En tre lager kaka kan ha Cooman spets på övre och undre skikten, medan det mellersta lagret är dekorerad med prickar. En skiktad kaka som är staplade ovanpå varandra kan dekoreras med Cooman spets på kakan, toppar med blommor på sidan. En enda kaka kan dekoreras med färska eller silke blommor med ribbon design fylls i av rörsystem Cooman spetsar.

• Fyll en dekorera påse med tunn konsekvens isbildning av val färg. Använd en tunn, runda decorating tips, till exempel tips nummer ett.

• Håll påsen och spets i 90 graders vinkel. Försiktigt krama påsen med konsekventa påtryckningar och rör en kontinuerlig sträng av isbildning genom att flytta spetsen i kurviga linjer går upp, ner och runt, utan att röra sig, i ett slumpmässigt mönster. Detta är Cooman spets teknik, som mönstret skapar en lacy utseende. Fortsätta rörledningar Cooman spetsar tills området är täckt.

• Rör en shell nedre och övre gräns på varje nivå.

• Lägg till band, färska eller silke blommor och andra dekorationer, såsom en cake topper, som önskat.