mynewspapers.net

Hur att dekorera bord med ljus

Hur att dekorera bord med ljus


Ljus är det perfekta sättet att få färg och ljus till en speciell händelse tabell. Om du planerar ett bröllop, födelsedagsfest, utomhus sommaren soirée eller en semester part, skapa en iögonfallande tabell stommen med hjälp av ljus. Välj ljus färgsättning eller inredning temat för evenemanget, som en tabell scape kan användas för att samla en viss designerstil. Dekorativa ljus ser festlig släckt och kommer att kasta ett mjukt sken över bordet när lit.

Instruktioner

• Välj en ljus stil och färg. Plocka en Kona, pelare, värmeljus eller Ljuslykta-stil ljus beroende på mittpunkten du vill skapa. Besluta om en ljus nyans, som rött, guld eller blå, samordna med det övergripande färgschemat av tabellen.

• Plocka en ljushållare. Skapa en sommar-inspirerade tabell genom att placera pulserande flytande ljus i en skål full av vatten. Välj en multi Grenade kandelabrar om du vill visa flera ljus på en gång. Placera ett blått ljus i en stor tydlig hållare fylld med sand och små snäckskal att förbättra en beach-tema mittpunkten. Placera ljushållare i mitten av tabellen.

• Surround ljus displayen med kompletterande inredning objekt. Ställ in vaser fyllda med färska snittblommor på vardera sidan av ljus stommen. Visa ljuset inuti en vintage vit tråd fågelbur för en shabby-chic stil. Strö över silver glitter runt ett blått ljus i en Frostad vit hållare att skapa en winter wonderland effekt.

• Belysa tabellen med samordnade individuella ljus visar. Fyll antik porslin tekoppar med värmeljus eller mini sand plasthinkar med små Ljuslyktor. Placera lång koniska ljusen i smidesjärn fågel-formad hållare. Ange en ljus display genom varje gästs plats inställningen.