mynewspapers.net

Hur att dekorera barnens Cupcakes

Hur att dekorera barnens Cupcakes


Standard cupcakes är läckra, men barnen vill färg och kul med deras desserter. Det finns flera sätt att dekorera barnens cupcakes, från söta och enkla att extravaganta och komplicerat, vilket gör det lätt att hitta rätt dekoration tema för din skicklighetsnivå. Du behöver inte vara en professionell konditor att komma upp med roliga och kreativa barn cupcakes--tänka utanför boxen, använda kreativ tillbehör och hämtar inspiration från barnen själva.

Instruktioner

• Plocka ett tema. Saker som sport, hobbies, djur, semester och konstprojekt kan du inspireras för din cupcake dekorationer. Tycker om vad barn tycker--flickor ofta som saker som älvor eller fjärilar, medan pojkar kan vara intresserad av bilar eller buggar.

• Rita inspiration från popkulturen. Du kan använda filmer, TV-shower, tecknad film, spel och leksaker för inspiration för att dekorera dina cupcakes. Återskapa en populär karaktär eller godis med en specifik karaktär ansikte. Om du väljer en karaktär, Följ den samma färgsättningen som karaktärens outfit för din isbildning och tårta.

• Använd roliga tillbehör som godis eller kakor. Gelékonfektyr, gummy maskar, jelly beans, lakrits och andra godis gör perfekta dekorationer på cupcakes för barn. Dela cookies i halvor eller fjärdedelar att använda dem som garnering. Använda ljusa färger för att göra dina cupcakes pop och hålla sig borta från den tråkiga och tradition fyrfärg färgämne pack. Röd, gul, grön och blå är bara början; många företag erbjuder karamellfärg i olika nyanser som magenta, turkos, lila, svart och brunt.

• Tänka utanför lådan. Omvandla cupcakes till andra poster är ett intressant sätt att göra dina cupcakes barnvänliga. Använd vit glasyr med röd decorating gel för att skapa baseballs för pojkar eller gör blommor för flickor med hjälp av lady finger slutar för kronblad och cookie smulor för ett svart centrum. Med hjälp av alla muffins för att skapa en enhetlig design är också ett kreativt och roligt sätt att dekorera cupcakes för barn.