mynewspapers.net

Hur att bryta vanan tummen-sugandeBarn lär sig att suga deras tummar i livmodern som själv pacification metod. Denna praxis fortsätter ofta in i ett barns tidigt år, men det bör stoppas av fem års ålder enligt medicin netto. Thumb suger gör barn ett mål av retas när de börjar skolan. Också, tummen suger kan orsaka tal och dental problem om de lämnas därhän. Med uppmuntran och undervisning, kan du bryta ditt barn av en tumme-sugande vana innan det spårar ur.

Instruktioner

• Prata med ditt barn om problemen med tummen-sugande vanan. Låt honom veta att han är för gammal för att suga tummen och att det kan orsaka problem om han inte slutar.

• Påminn ditt barn att hon har tänkt för att sluta suga sin tumme när hon gör det. Även om hon stannar framför dig, kan hon fortfarande suger sin tumme på natten eller när hon är ensam.

• Placera en obehaglig smak vätska på ditt barns miniatyrer innan sängen att motverka att sätta hans tummen i munnen. Parfym, varm sås eller over-the-counter ämnen kan hjälpa barnet associerade tummen suger med en dålig smak.

• Linda ditt barns tummen med bandage eller handskar innan sängen så hon får mindre njutning av sugande sin tummen.

• Göra ditt barn suga tummen framför en spegel att visa honom hur han ser ut när han gör det.