mynewspapers.net

Hur att bryta upp med en kvinna du inte är intresserad

Hur att bryta upp med en kvinna du inte är intresserad


Relationer komma nästan alltid ner till ett beslut någon gång; du vill antingen upprätthålla ett åtagande till varandra, eller inte. Du kan välja att bryta upp med en kvinna för en rad olika skäl, men en enkel bristande intresse är en särskilt vanlig orsak. Bryta upp med en kvinna du inte är romantiskt intresserade kan vara ganska svårt, eftersom du kan fortfarande hand om henne som en vän. I denna situation är dock en uppdelning i båda parters intresse.

Instruktioner

• Hitta en lämplig inställning för upplösningen. Undvika hennes favoritplatser, och undvika att bryta med henne på dagar som håller betydelse, såsom jubileer, semester eller hennes födelsedag. Bryta med henne på en privat plats, eftersom känslor under en break-up kan köra hög.

• Informera henne om ert beslut, klart och rakt på sak. Inte kjol kring frågan, och om du inte har en anledning som en otrohet från hennes sida, inte klandra henne för din brist på intresse. Förklara att det finns bättre alternativ för er båda, och att hon förtjänar någon som kommer att återgälda hennes intresse och tillgivenhet.

• Förbered dig på hennes reaktion. Hon kan gråta, skrika eller säga sårande saker. Behålla lugnet och motstå frestelsen att kämpa med henne, eftersom detta bara kommer att komplicera sönder och förstöra en potentiell vänskap i framtiden. Trösta henne för tillfället, men fortsätter med detta i dagarna efter upplösningen kan förvirra henne och orsaka motstridiga känslor.

• Ge henne tid och utrymme att bearbeta vad du har gjort. Även om du vill bibehålla en vänskap med henne i framtiden, inse att för närvarande, hon kommer troligtvis känner sig sårad och vill ha någonting att göra med dig. Undvika komplicerade slagsmål och fientlighet genom att låta både dig själv och ditt ex att lugna ner och börja processen att flytta på.