mynewspapers.net

Hur att bryta upp barn kämpar

Hur att bryta upp barn kämpar


Striderna är ett sätt barn försök att lösa tvister. Fighting kan faktiskt vara en inlärning för barn, uppge Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg och Sandee Hathway, författare av "vad man ska förvänta: barn år." Fighting ger barn möjlighet att arbeta igenom frågor och utveckla oberoende förmåga att lösa problem. Några slagsmål kommer att behöva brytas upp, dock särskilt om den fysiska naturen av slagsmål orsakar skada på 1 eller båda barnen. Bryta upp kampen och använda det som en chans för att lära barn värdefulla liv lärdom.

Instruktioner

• Gå över till barnen och skrika varje av deras namn högt. Detta kan avleda barnen från den fysiska åtgärden för att bekämpa och orsaka dem att vända i riktning mot din röst.

• Instruera varje barn att ta bort händerna från det andra barnet i en sträng, lugn röst. Instruera varje barn att röra sig bort från det andra barnet och stå av dig eller på en viss plats som du anger.

• Stoppa barnen från striderna genom att försiktigt ta tag varje barns övre arm eller midja området och dra dem isär. Använd den här metoden om de barn inte svarar på din verbala begäran om att stoppa striderna.

• Prata med varje barn separat om orsaken till kampen. Slagsmål mellan barn börjar vanligtvis på grund av frustration och missförstånd. Förstå orsaken till kampen kan hjälpa dig att lösa problemet och förhindra framtida incidenter.

• Ge barnen tillsammans för att be om ursäkt och tala om varför kampen började. Låt varje barn uttrycka sina känslor till den andra. Hjälpa varje barn uttrycka och förklara sig själv. Du kan behöva göra detta steg själv för yngre barn eller barn som är icke-verbal.

• Förklara för varje barn varför kämpar är fel och hur det kan skada människor både fysiskt och känslomässigt. Berätta för varje barn att hitta en vuxen om en kamp börjar igen eller om någon försöker inleda ett slagsmål med honom.