mynewspapers.net

Hur att bryta i din nya Airsoft Gun

Hur att bryta i din nya Airsoft Gun


Airsoft vapen är vapen som skjuter liten, plast bollar liknar BBs. Denna typ av pistol drivs antingen av en fjäder, tryckluft eller ett batteri. Airsoft vapen som säljs i en mängd olika stilar---allt från sniper gevär till hagelgevär pistoler. Eftersom de kan vara farliga om de används felaktigt, är det viktigt att tillbringa tid att få brukade din airsoft pistol innan du börjar att spela med den. Bryta det i (det vill säga lärande dess specifika ins och outs), kommer att göra dig bekant med pistolen.

Instruktioner

• Lär dig hur din airsoft pistol bränder. Om det är våren drivs, måste att kuk tillbaka ett reglage någonstans på pistolen. Leta efter detta reglage och se hur mycket trycket krävs att Skjut tillbaka in i den låsta och klar ståndpunkten. Om vapnet är batteridrivna, bestämma var batteriet finns och hur den ansluter till pistolen. Om tryckluft befogenheter pistolen, lär dig att läsa in en tryckluft kanister i pistolen.

• Lär dig hur du laddar pistolen magazine med airsoft pellets. Medan airsoft pistol tidskrifter varierar kraftigt i storlek och stil, måste du leta upp små reglaget våren överst i tidningen och skjut den till botten. Detta kan du läsa in pellets i tidningen. När tidningen är full, klickar du på reglaget våren tillbaka i position. Det kommer att trycka upp mot botten pelleten och är den mekanism som används för utfodring nya pellets i din pistol efter du eld det.

• Lokalisera airsoft gun säkerhet knapp som ligger vanligtvis runt pistolen trigger och kan vara röd. Det har två inställningar, "Eld" och "Säker." När knappen trycks att visa den "Säkra" sidan, avtryckaren är låst och pistolen kommer inte eld. När du Skjut knappen till "Fire", är det redo att skjuta.

• Flytta säkerhet till "Fire," sikta pistolen från dig och trycka av. Även med ingen tidning ger testa pistolen på detta sätt dig en uppfattning om ljudet och rekyl av skjutvapen. Fjäderbelastade airsoft pistoler göra relativt lite brus, medan vapen som drivs med tryckluft eller batterier är betydligt starkare. När du är klar test skjuter det återgå säkerhet till "Säkra".

• Stick lastat tidningen i airsoft pistol. Bekanta dig med den tidningen spärrknapp, vanligtvis finns i närheten av tummen. Tryck på knappen för att släppa tidningen, sedan trycka tidningen tillbaka på plats.

• Flytta säkerhet till "Fire" och krama avtryckaren för att avfyra pistolen.