mynewspapers.net

Hur att bryta ett hus hyresavtalHus lån är vanligtvis 12-månaders kontrakt, vari du samtycker till att betala hyra på en bostad i ett år. Ibland kan du behöva avbryta ditt hyresavtal tidigt på grund av oväntade situationer, till exempel makens död, förlust av inkomst och omlokalisering. Leasing är juridiskt bindande dokument, dock och din hyresvärd är inte skyldig att frigöra er från kontraktet. Trots detta finns det sätt att avsluta ditt hyresavtal tidigt.

Instruktioner

• Läsa ditt avtal. Dra ut ditt hyresavtal och leta efter en klausul som hänför sig till trasiga leasingkontrakt. Detta kommer att beskriva konsekvenserna för att avsluta ett leasingavtal tidigt.

• Förklara din situation till hyresvärden. Istället för att försvinna eller uteblivna betalningar, schemalägga ett möte med din hyresvärd och förklara ditt dilemma. Baserat på din hyra historia och en anledning för att bryta hyresavtalet, din hyresvärd kan säga upp ditt avtal utan konsekvenser.

• Erbjuda betalning förskott. Betala av lånet återstoden, om detta är möjligt. Behålla en kopia av den annullerade checken och be din hyresvärd att utarbeta och underteckna en tillfredsställelse av skuld brevet.

• Fortsätta att betala hyra på fastigheten förrän din hyresvärd kan hitta en annan hyresgäst. Detta kan ta en månad eller två.

• Hyra ut huset. Om det inte går att bryta ditt hyresavtal utan återverkningar, be en pålitlig vän eller familjemedlem att flytta in i huset och betala hyra för återstoden av leasingperioden.