mynewspapers.net

Hur att bränna MP3-CD med iTunes

Hur att bränna MP3-CD med iTunes


Bränna MP3-CD med iTunes är ett bra sätt att ta MP3s på vägen med dig i det fall att du inte har en MP3-spelare--MP3 CD-skivor kan spelas upp på alla MP3 CD kompatibel audio system. Bränna MP3-CD med iTunes är också användbart när du säkerhetskopierar din iTunes bibliotek vid en hårddiskkrasch. Oavsett anledning är bränner en MP3-CD med iTunes en enkel process som alla kan göra.

Instruktioner

• Öppna iTunes.

• Skapa en ny spellista. Göra det genom att klicka på "File" och välja "Ny spellista". (Se referenser 1)

• Dubbelklicka på den nya spellistan som visas i den vänstra kolumnen i iTunes under rubriken "Blandband" byta namn på den (se referenser 1).

• Lägga MP3s till i spellistan genom att klicka på låtar från ditt iTunes-biblioteket och dra dem i den nya spellistan som du skapade. När du är klar att lägga till låtar i spellistan, klicka på spellistan till hög punkten den (se referenser 1).

• Klicka på "Bränn skiva" i nedre högra hörnet av iTunes att få upp "Bränna infattningarna" dialogen. Denna dialog, välj "MP3 CD" från "Disc Format" alternativ och klicka sedan på "Bränna". När du uppmanas av iTunes att sätt in en tom skiva, sätt in en tom CD-R i din dator. När iTunes är klar bränna skivan, mata ut den från datorn. Du har nu bränt en MP3-CD med iTunes (se referenser 1).