mynewspapers.net

Hur att blöta ner torkad frukt

Hur att blöta ner torkad frukt


Torkad frukt, som druvor, tranbär och plommon, har alla dess fukt bort så att det håller längre och inte måste kylas. Du kan äta torkad frukt är, att lägga det till trail mix, strö det på sallader och helt enkelt äta den enbart som ett mellanmål. Att använda det i fyllningar, såsom för pajer och skomakare, du vill Blötlägg torkad frukt för att återställa dess fukt och mildra dess konsistens. Ordentlig vätska-till-torkad frukt förhållandet kommer att fukta frukten utan att den blir blöt och smaklösa.

Instruktioner

• Placera 2 koppar av torkad frukt i en stor skål.

• Häll 1 kopp ljummet vatten i skålen över den torkade frukten.

• Rör den torkade frukten försiktigt med en sked. Se till att alla bitar av torkad frukt är jämnt belagda med vatten. Om det behövs, lägga till en annan 1/4 till 1/2 kopp ljummet vatten i skålen och rör om för att fukta jämnt frukten.

• Täck bunken löst med cling film. Överföra skålen i kylskåpet och låt den torkade frukten blöt i ungefär två timmar eller tills frukten är fuktig och något plumped.

• Placera ett durkslag i vasken och töm innehållet i skålen i den. Låt alla överflödigt vatten att rinna från frukt, sedan klappa den torr med hushållspapper och använda den hydratiserade frukten direkt som önskas.