mynewspapers.net

Hur att blekna semi-permanent hårfärgningsmedel

Hur att blekna semi-permanent hårfärgningsmedel


Semi-permanent dye är ett tillfälligt nyans används för att lägga till en mycket tunn slöja av färg i håret. I jämförelse med permanent färg eller blekning är färgen en mildare behandling eftersom den inte innehåller peroxid. Semi-permanenta färgen tränger inte hår nagelbanden som permanent hårfärg, så det kommer att blekna inom 5 till 6 veckor. Om du vill tona denna färg snabbare, behöver du en steg för steg lösning att lyfta hårfärg utan att skada håret.

Instruktioner

• Tvätta håret i varmt vatten 24 till 48 timmar efter din dye jobb. Spruta en stor droppe att klargöra schampo i handen och schamponera håret med varmt vatten. Skölj ordentligt.

• Behandla ditt hår med het jungfruolja. Använda en mikrovågsugn-säker plast skål, värme 1/2 dl olja i mikrovågsugn för högst 15 sekunder. Börjar på rötterna, tillämpa oljan till din hela huvudet. Med hjälp av en bred tandad kam, grundligt fördela oljan över håret. Täcka huvudet med en plast duschmössa i 15 minuter. Sitta under en hårtork med medelhög värme i 20 minuter. Kombinationen av värmen och olja hjälp att lyfta ut semi-permanent hårfärgningsmedel. Tvätta med att klargöra schampo och varmt vatten.

• Lätta dina lås med hushållsprodukter. Blanda 1 msk peroxid och 1 tsk bakpulver till en pasta. Applicera pastan enligt L'Oreal's hemsida, till ditt hår att lyfta färg, och skölj sedan med varmt vatten. Avsluta med schamponering håret med att klargöra schampo. Skölj med varmt vatten.

• Skölj håret i saften av en stor citron. Citronsyran i citron kommer att lätta ditt hår naturligt. Pressa citronsaft i en liten skål. Späd ut saften med en 1/2 kopp ljummet vatten. Med hjälp av en liten sprayflaska, spraya utspädd saft på ditt hår. Distribuera saften jämnt med en bred tand kam, sedan täcka huvudet med en plast duschmössa. Tillåta citron kvar i håret i 10 minuter, sedan Skölj omsorgsfullt med kallt vatten. Schampo hår med att klargöra schampo. Skölj med varmt vatten.

• Efter varje steg, tillbaka fukt till din flätor med ett klargörande balsam.