mynewspapers.net

Hur att blekna röda hårfärgningsmedel

Hur att blekna röda hårfärgningsmedel


Människor som färgar håret rött ofta uppleva en alltför-röd resultatet som visas mässings och uppenbarligen tonade. Om du har en viktig part, möte eller samlas för att delta och idrottsliga en otillfredsställande "gör, aldrig rädd: med några enkla tips, tonas röda hårfärgningsmedel och kan uppnå en mer attraktiv, naturliga ton.

Instruktioner

• Om en professionell frisör tonade håret, be honom eller henne att blekna färg utan extra kostnad. En stylist utför ofta färgjusteringen eftersom de vill göra dig lycklig och tjäna ditt företag som en återkommande kund.

• Tvätta håret i uppvärmt vatten. Temperaturen i vattnet kan öppna hår nagelbanden, som i sin tur kommer att släppa några av det röda färgämnet.

• Köpa ett schampo med ett högt pH-nivå (7 är optimal); Det kommer komma in rötterna av håret att ta bort det röda färgämnet. Apotek säljer pH-remsor som ger dig möjlighet att testa pH-nivån i något schampo som du väljer.

• Lägg ett gloss med inslag av blått pigment i håret. Gloss används normalt för att tona ner färger som är för ljusa, och en blå nyans kan avbryta mässings tonen i rött hår.