mynewspapers.net

Hur att blekna mörka hårfärgningsmedel snabbare

Hur att blekna mörka hårfärgningsmedel snabbare


Hårfärgningsmedel kan förbättra ditt utseende, men fel färgton kan faktiskt förringa ditt utseende. Ett hår dye misstag kan resultera i en färg som är för mörk; och du kanske inte vill vänta några veckor eller mer för färgen att blekna. Det finns några saker du kan göra för att skynda färg blekning och få håret tillbaka till en färg som du kan tolerera.

Instruktioner

• Tillämpa peroxid till håret direkt efter färgning, om möjligt, att dra nytta av håret är ökat porositet. Använda en 10 - till 20-volym peroxid utvecklare att lyfta mörk färg och undvika alltför stora skador. Inledningsvis tas bort vissa oönskade färgämne.

• Använd maträtt-tvål hemma och schampo två gånger per dag för att ytterligare lätta håret. Lämna schampo på håret för upp till 30 minuter och täck med ett plastlock för mer belysning. Blöt en handduk och lägga den i mikron tills varmt, då Linda runt plastlock att hjälpa öppna nagelbanden av håret och släppa färg molekyler.

• Skölj håret ordentligt och applicera en inpackning för en ytterligare halvtimme. Återigen täcka håret i ett plastlock och tillämpa en uppvärmd handduk, torktumlare eller annan värmekälla. Detta kommer att återställa din hårets pH-balans och ytterligare släpper färg byggs upp.

• Skölj balsamet från hår och stil som vanligt. Upprepa proceduren dagligen för upp till en vecka för att blekna dye snabbt.