mynewspapers.net

Hur att blekna hårfärg belyser hemma

Hur att blekna hårfärg belyser hemma


En resa till salongen eller kemist butiken för ett nytt utseende för din lås blir inte alltid som planerat. Höjdpunkter är ett bra sätt att ge ditt hår nytt liv, om det inte görs korrekt, kommer de ut ser allt annat än naturligt. Sedan lägga blonda höjdpunkter är faktiskt en blekningsprocess hjälper mer än en färgning process, tona ner alltför starkt ljus av en blandning av höjdpunkterna med din naturliga färg.

Instruktioner

• Tvätta håret så snart du upptäcker problemet. Har du 48 till 72 timmar innan din färg sätter in. Om du färgat ditt hår samtidigt du hade din höjdpunkter gjort, hjälper tvätta den i varmt vatten med en klargörande schampo inom denna tidsram tona färgen. Att klargöra schampo öppna hårsäckarna och tillåta dem att släppa pigment.

• Tvätta håret flera gånger. Du rekommenderas att tvätta mindre ofta för att förlänga livslängden på färg, är motsatsen också sant.

• Blanda ett par gram peroxid med ditt schampo och varmt vatten. Applicera på den mörkaste delen av färgen och arbeta hela vägen in höjdpunkterna.

• Tillämpa en het olja behandling. Dessa ofta orsaka färg leechar och kan resultera i vissa önskade blekning.

• Använd ett schampo med färg lagt till om ditt hår är naturligt med undantag av höjdpunkterna. Välj en nyans eller två mörkare än din naturliga färg att stänga av höjdpunkterna.