mynewspapers.net

Hur att bleka och anpassa jeans

Hur att bleka och anpassa jeans


Dagens Mode kräver särprägel. Oavsett om du föredrar dina jeans raka eller mager, tigger boot-cut eller handbojor, de att stå ut. Med några tweaks, vissa blekmedel, sandpapper, klippor och sax kan du skapa din favorit trender. Att ha en mängd kostsamma designerjeans kanske låter som en dröm, men du kan göra det själv och till en bråkdel av priset. Bär din favorit jeans med en ny skjorta och leende vet ingen annan bär exakt samma par.

Instruktioner

• Ändring in i gamla kläder som du kan röra till. Pålagda skyddande handskar för att undvika skador på huden. Bleach är en hård kemikalie som kan bränna huden och färgar de flesta saker det berör.

• Samla jeans, tidningar, kartong, blekmedel, liten skål och en pensel på din arbetsyta. Fungera utomhus om möjligt. Lekmanna-tidningen på din arbetsyta och låg jeans platt, front-side-upp, på tidningen.

• Bild kartong i benen på dina jeans där du vill bleka. Vik eller skära papp att passa i byx benen, om det behövs. Hoppa över detta steg om du inte är orolig för lut blötläggning igenom på baksidan av jeans.

• Häll blekmedel i glasskål, fylla om halvvägs. Doppa pensel i blekmedel och flick eller skaka den på jeansen. Göra stora stänker med hjälp av en större pensel eller blöt pensel och låt det droppa på jeansen. Om en sprayad effekt om vad du önskar, använda en sprayflaska. Riktiga Vintage Jeans föreslår med inställningen "mist spray" för ens ansökan. Att jeans torka helt innan tvätt.

• Anpassa strukturen på dina jeans i tvättmaskinen genom att lägga till ett par nävar av 2,5-5 cm (1 till 2 tum) trädgård stenar i tvätten. Ta bort varje sten när tvätten är klar. Dessa stenar kommer inte skada din tvättmaskin men de kommer att fastna i fickorna så se till att kontrollera innan du torkar. Tvätta helt nya jeans med stenar tre gånger för att hjälpa denim mjukna upp. Detta trick av handeln gör billiga jeans känns dyrt.

• Hacka dina jeans horisontellt från ankel till låret på framsidan och tvätta dem som vanligt för en sval sommar look. Shopbop har ett stort urval av nödställda och hackad jeans att motivera dig. Gnid en fine-slippapper över små områden, koncentrera friktionen på en plats som knä och lår att skapa ett tunnas ut. Med ett par tvättar, denna tunna patch kommer blir slitna och börja bilda ett hål för en grunge look.