mynewspapers.net

Hur att bleka naglar hemma

Hur att bleka naglar hemma


Gula naglar uppstå om du använder mörkt polska med ingen underlack. Den fula gula färgen är fula och kan göra dig självmedveten. Dölj inte dina naglar genom att tillämpa mer polska. Åtgärda problemet så att du kan gå utan polska om du önskar. Du kan bleka naglar hemma helt enkelt. Experimentera tills du hittar den metod som fungerar bäst för dig.

Instruktioner

• Använda saft av en citron för att bleka dina naglar. Ta en hel citron och pressa saften i en liten skål. Blötlägg fingrarna i citronsaften i fem minuter. Ett alternativ är att gnida lite citronsaft på varje nagel och låt den torka på nageln.

• Göra en spik blekmedel med protes renare. Följ anvisningarna på paketet protes att göra blandningen. Blötlägg dina naglar i protesen renare i fem minuter.

• Göra en blandning av väteperoxid och vatten. Häll 1 msk 3 procent väteperoxid i en skål. Lägg till 2 1/2 msk bakpulver. Blanda ingredienserna med en sked för att få en pasta-liknande konsistens. Ta en bomullspinne och placera pastan under spetsen på varje nagel. Placera pastan över toppen av varje nagel. Låt blandningen på naglarna i tre minuter.

• Blöt naglarna i 3 procent väteperoxid och vatten. Häll 1/3 kopp vatten i en skål. Lägg till tre kapsyler peroxid i vattnet. Blötlägg dina naglar i två minuter.

• Använd en penna blekmedel. Du kan köpa dessa på apotek. Bara gnida blekmedel över tips på dina naglar att minimera gult utseende.