mynewspapers.net

Hur att bleka kottar

Hur att bleka kottar


Kottar används i många hantverk och utsmyckning projekt. De ger en naturlig accent falla inredning och ofta visas med andra utomhus objekt, till exempel kalebasser, ekollon och färgglada löv. Många semester hantverk projekt införliva kottar. Använda dem för att göra kransar, mantel dekorationer, i korgar eller som prydnader på trädet. Några är inredda med glitter eller målade, men blekning ger en naturlig lyster och en silver, åldern ser inte lätt replikeras med färg. Dessa blekt kottar ger en rik accent när det blandas i projekt med andra kottar eller heminredning objekt.

Instruktioner

• Samla antal och storlek av kottar som du vill bleka. Skaka av all lös smuts, barr eller insekter innan blekning dem.

• Lägg kottarna i hinken på en plan yta utomhus. Sätta på gummihandskar. Häll blekmedel över kottarna tills de täcks. Vara försiktig med att plaska blekmedel.

• Sätta glasskivan i hinken, röra kottarna. Plats i tegel eller sten ovanpå plattan att tynga ner och hålla kottarna helt nedsänkt i lut. Lämna kottarna att Blötlägg i fem till sex timmar eller över natten.

• Sprida sig ut i tidningarna nära hinken. Sätta på gummihandskar. Ta försiktigt bort tegel och plattan. Ta kottar av blekmedel och ställa dem på tidningar att torka. Beroende på din lokala fuktighet, kommer att detta ta en till två veckor.