mynewspapers.net

Hur att bleka kakel injekteringsbruk i duschen

Hur att bleka kakel injekteringsbruk i duschen


Fogarna i duschen är benägna att växa mögel. De blir också mörkare med tiden på grund av den ständiga exponeringen av tvål och smuts. Fläckar uppstå eftersom injekteringsbruk är porös, vilket innebär att den kommer absorbera material som kommer i kontakt med den. Denna situation är starkt färgade injekteringsbruk svårt att rengöra. Många kemikalier finns att rengöra fogarna, men inte alla är framgångsrika på vitare injekteringsbruk, och vissa är mycket giftiga. En giftfri renare kallas syre blekmedel kommer att effektivt bleka fogarna. Du kan köpa syre blekmedel på Hem remodeling centra eller online.

Instruktioner

• Fyll en 1-gallon hink med varmt vatten och tillsätt ca 1/2 kopp av syre blekmedel eller det belopp som tillverkaren rekommenderar. Om du köpt syre blekmedel från ett hem remodeling centrum, lägga till en extra 1/4 kopp vatten. Denna bleka tenderar att vara svagare än kommersiella versioner.

• Ta bort sprutan från sprayflaska och sätt en tratt i toppen av flaskan. Fyll en sprayflaska med lösningen och byta ut sprutan.

• Spraya hela ytan av dusch med syre blekmedel lösning och låt det förbli på kakel och injekteringsbruk i 20 minuter till 1 timme. Låt inte dusch väggarna torra. Regelbundet kontrollera duschen och åter mätta väggarna som behövs.

• Mätta en liten 2 fot av 2 fot avsnitt av fogarna efter 20 minuter har gått, och använda en scrub pensel eller tandborste till skura i fogarna. Ge mer inställningen tid om fogarna inte är ganska lika rena som du vill att de ska.

• Arbeta med små delar av fogarna i en tid, mättar och skura när du arbetar från topp till botten. Arbeta från toppen av duschen till botten gör att smuts att rinna ner över fogarna som ännu inte har skurat.

• Skölj varje duschvägg med varmt vatten efter du skura det. Detta hindrar smuts från att torka på tidigare rengjort fogarna medan du arbetar på en annan vägg.