mynewspapers.net

Hur att bleka hår med naturliga kemikalier

Hur att bleka hår med naturliga kemikalier


Bleka håret är ibland en omständlig process. Med hårfärg med tillsatser som blekmedel är inte alltid den säkra vägen till lätta ditt hår. Överdriven användning av de kemikalier som finns i vissa färgämnen är dåligt för din hälsa och ditt hår. Det finns sätt att bleka håret med hjälp av naturliga kemikalier och rättsmedel. Om du har smutsiga blonda eller mörkt brunt hår, är naturlig blekning ett enkelt alternativ.

Instruktioner

• Gå ut och njuta av solen. Bleka håret i solen är ett naturligt sätt att lätta ditt hår. Satte på solskydd och lägga ut på en solstol att suga upp varma strålar. För dem av oss som tillbringar mycket tid utanför under sommaren, kommer du att märka din får lättare.

• Använd citroner att bleka håret. Pressa saften ur citronerna och blanda saft med vatten. Lägg blandningen i håret torrt och lämna den i flera timmar. Efter den totala träningstiden, skölj citron blandningen av ditt hår. Du kommer att märka de naturliga höjdpunkterna i håret.

• Doppa håret i en kopp te. Det är rätt te du vanligtvis dricker naturligtvis också kommer att lätta ditt hår. Brant ditt te och låt det svalna. När cool sätta te i håret och skölj ut en gång håret ljusare. Detta är en tidskrävande process som det blekning förfarandet är långsam.

• Använda väteperoxid. Testa peroxiden på några delar av ditt hår. Efter 24 timmar, kontrollera de trådar för att se om du fått önskat resultat. När du har tidpunkten och belopp ner, Använd peroxid på resten av håret. Hydrgen peroxid är bättre än många av kemikalien i hår blekning lösningar i butiken.

• Gå till florist och få några blommor. Använda kamomillblommor att naturligt bleka dina lås. Sätta blommor i kokande vatten. Låt vattnet svalna. Skölj håret med kamomill vattnet. Låt vattnet från ditt hår DROPP i en behållare så att du kan återanvända den. Var noga med att låta spara vänster över vatten. Håll den kamomill sköljningen på ditt hår i 15 minuter. Skölj och upprepa processen tills du får ditt önskade resultat.