mynewspapers.net

Hur att bevisa att det finns mögel i ett hus för Small Claims Court

Hur att bevisa att det finns mögel i ett hus för Small Claims Court


Mögel är en vanlig svamp som växer inomhus och utomhus. Enligt Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gemensamma inomhus formar inkluderar cladosporium, penicillium, alternaria och aspergillus. Mögel former i fuktig eller fuktiga områden av ditt hem, till exempel badrum. Hälsoeffekter av mögel närvaro kan variera. Individer som är känsliga för mögel tillväxt eller som har allergier eller lungsjukdomar kan påverkas särskilt. Testa om mögel är närvarande i ditt hem för en rättegång kommer att kräva hyra en professionell testning företag. Det kan testa för mögel och ge en rapport.

Instruktioner

• Hyra en mögel testning företag. Det kommer att inspektera ditt hus för förekomst av mögel. Det kan också testa mögel för att avgöra om det är en giftiga sorten som Stachybotrys och Aspergillus Niger.

• Be mögel inspektion företaget att förse dig med en rapport skriftligen resultatet av dess kontroll och provningar. Kontrollera att inspektionen noterar den bedömda orsaken till mögel och om företaget anser hushåll åkande kan utsättas för farliga nivåer av tillväxt av mögel.

• Lämna rapporten med din småmål fall ansökan.